Skriv ut

Skapa PDF

Trädgårdsgatan 3, Centrum

sundsvall

Butikslokal centralt i Sundsvall med stora fönster, goda exponeringsmöjligheter, flexibla anpassnings möjligheter och två entreér.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 300 - 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

En stor öppen lokal i markplan med bra skyltläge och ljusinsläpp. Lokalen kan med fördel användas som butik alternativt kombinerad butik/kontor. Lokalen är formad likt en hästsko med två entreér som omges av stora skyltfönster för möjlighet till god exponeringsmöjligheter och marknadsföring. Den öppna planlösningen ger med möjlighet till flexibla lösningar efter hyresgästens behov. Tillhörande förråd en trappa ner. Lokalen är handikappsanpassad.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 300 300

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i centrum med gångavstånd till Torget i Sundsvall och omgiven av butiker, caféer, restauranger och parkering. Även större företag som Bolagsverket, SEB och E-on i närområdet samt Casino. Gångavstånd på några minuter till småbåtshamn och grönområde.

Närservice

I centrum finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer

Från fastigheten ser du Centralstationen och går dit på några minuter, en promenad till Stora torget och navet för Busskommunikation tar cirka 5 minuter. Flygplats beläget på ca 20 minuters avstånd. E4a har ett flertal på och avfarter på några minuters avstånd.

Övrig information

Övrigt

Lokalen kan delas av till 2 lokaler om ca. 150 kvm vardera, detta då lokalen är formad likt en hästsko med två entreér från Trädgårdsgatan.

Dokument

Trädgårdsgatan 3
Sökhjälp