Skriv ut

Skapa PDF

Strandgatan 24, Centrum

mora

En fin centralt belägen utbildnings- eller kontorslokal i källarplan på 96 kvm med utsikt över Siljans strand.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 96 - 96 m²
Karta

Information

Beskrivning

En liten lokal på 96 kvm i källarplan som ligger centralt nära Siljans strand. Lokalen har 2 rum och ett större kök med handikapptoalett. Läget är perfekt med Siljan åt ena hållet och centrum med gågatan åt andra hållet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 96 96

Omgivning

Omgivning/natur

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel.

Närservice

Närmsta lunchrestaurang finns i grannfastigheten, cirka 10 m. Livsmedelaffärer och bankkontor finns inom 100 m, postkontor och friskvård/gym finns inom 300 m.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Övrig information

Övrigt

I Mora centrum är det nära till allt - Zornmuseet, Mora kyrka, Vasaloppsmålet och Saxviken med båthamn, bad och strandpromenad. I Mora-Noret och Tuvan/Öna hittar du de större dagligvarukedjorna och sällanköpsvaror såsom bilar, bygg, trädgård och liknande. Det är goda kommunikationer med flyg, järnväg och vägnät som alla sammanstrålar i Mora.

Dokument

Strandgatan 24
Sökhjälp