Skriv ut

Skapa PDF

Åsgatan 21, Centrum

falun

Källarlokal i direkt anslutning till det nya resecentrum som byggs i Falun.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 1 016 - 1 016 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är lämplig för flera olika typer av verksamheter som tex mindre industri, butik, lagwer, aktivitetscentrum m.m. Lokalen är ej delbar.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 1 016 1 016

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice

Fastigheten har ett strategiskt, centralt läge med direkt närhet till nya resecentrum som kommer att bli ett nav för den lokala busstrafiken. Nära till all tänkbar service, shopping och restauranger. Fastigheten ligger endast ca 150 m från vackra Faluån, ca 400 m från Fisktorget.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Resecentrum ligger i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till tågstation. Goda gång- och cykelförbindelser. Ca 3 mil till Borlänge flygplats. Företag i närheten är bl a Hemköp och Åhléns. Goda parkeringsmöjligheter.

Dokument

Sökhjälp