Skriv ut

Skapa PDF

Birger Dahlèrus väg 12, Kallhäll

järfälla

Ledig lokal om 667 kvm vid Bolinder strand med omgående tillträde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 667 m²
Tillträde: 2016-10-01
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning

Vacker ljus lokal med stora härliga fönster och en takhöjd på 6-7 meter. Lokalen har ett öppet landskap med kontor och konferensrum, pentry samt wc och wc med dusch. Inlastning med port och lager på ca 70 kvm. För en mer övergripande beskrivning av området se http://www.jm.se/bolinderstrand.

Teknisk information

Takhöjd

6 m

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 667

Omgivning

Omgivning/natur

Norr om Stockholm, beläget vid en vacker fjärd i Mälaren, ligger Bolinder Strand. I Bolinder Strands industriområde och nära den planerade bostadsbebyggelsen ligger denna lokal nära områdets restaurang. En marina finns i anslutning till området och flera av de befintliga hyresgästerna är inom sport- och fritidssektorn. Bolinder Mekaniska Verkstad, som bl.a tillverkade spisar och ångmaskiner grundades av Jean och Carl Bolinder, 1906. Under andra världskriget tillverkades här bl.a ammunition och tältkaminer. Bolinder Fabriks AB såldes 1956 till Svenska Maskinverken. 1979 lades produktionen ner och sedan dess har småföretag hyrt lokalerna. Idag finns här plats åt moderna kontor och lokala entreprenörer som vill arbeta i en k-märkt industrimiljö.

Närservice

Det är gångavstånd till Kallhälls centrum som har stort utbud av service t ex bankkontor, livsmedelsbutiker, kläd- och skobutiker, folktandvård, frisörer, cafèer och restauranger.

Kommunikationer

På 5-10 minuters gångavstånd finns pendeltågsstationen med kvartstrafik till Stockholms city på cirka 25 minuter. Med bil tar man sig lättast hit via E 18 Enköpingsvägen.

Övrig information

Övrigt

Omgående tillträde.

Birger Dahlèrus väg 12
Sökhjälp