Stockholm | Huddinge

Favorit Dela

Holmträskvägen 14

Tomt förberedd att behandla 150.000ton avfall/år, inhägnad, hårdgjord, avfallsvåg, betong platta, el & avlopp. Från 2100kvm till 7100kvm + 3200kvm.

Beskrivning

Det finns möjlighet att hyra totalt 7100kvm from 2020-01-01 och resterande yta ca3.200kvm ledig 2023. På ca 4000kvm bedrivs det i dag avfallshantering med färdig betong plattat lastbilsvåg. Detta går att utöka med ytterligare 3.000kvm om man vill. Resterande yta är uthyrd till 2023. Fastighetsbeteckning Gladö 76:8 I Huddinge kommun. Adress: Holmträskvägen 14. Fastighetens storlek 12300m2. Klassad som Tung industrimark. Byggnad som får uppföras är 50% av markens area. Tillstånd från Länstyrelsen. 150 000ton avfall per år. Övrig info: Mark bortschaktad till fast berg dvs ingen risk för föroreningar i marken. Berg sprängt och utfyllt på fastigheten för markavjämning. VA betalt och påkopplat. El anslutning betalt och påkopplat. Dagvatten hantering installerad. Klass 1 Slam och oljeavskiljare installerat samt avstängningsventiler. Våg för fordon 24 m installerat. Våghus 3 bodar. Fastigheten är inhägnad med 3 st infartsgrindar varav 1 st elektrisk. Ny väg Planerad vilket gör ett stort lyft för fastigheten och framtida näringsidkare i Huddinge/Gladö. Se Länk: https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/trafik-och-resor/strategi-och-infrastruktur/tvarforbindelse-sodertorn/ Denna väg kommer att ansluta till förbifart Stockholm Vårby samt Jordbro. Det är en stor fördel för framtiden och gör Gladö till ett framtida nav gällande Tung industri i Stockholm. I Nynäshamn byggs hamnen ut för flera miljarder och detta kommer att ge effekt då trafiken kommer att röra sig från hamnen och åka nya vägsträckningen som är planerad enligt länken och sedan ansluta till förbifart Stockholm
  • Total yta

    7100 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 2 100 7 100

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Anbud

Utgångshyra kr/m2/år:

250


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gladö 76:8


Omgivning

Vägbeskrivning:

Från Huddinge centrum väg 259 mot Gladökvarn


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Johan Swedérus

johan@newproperty.se

0708 VISA NR 0708 268656

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Holmträskvägen 14

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör