Skriv ut

Skapa PDF

Skolgången 18, Hemsta

gävle

Rymliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter i Hemsta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 1 680 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokaler i flexibel fastighet. Du kan hyra från 400 kvm till 1.680 kvm. Lokalerna innehåller flera pentryn, konferensrum och ett flertal wc.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 680

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator och affärsgallerior.

Närservice

Fastigheten är belägen i stadsdelen Hemsta. I omgivningen finns resturanger och matvaruaffär.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med stadsbussarna till centrum. Till centralstationen är det ca 2 km. påfart till E4 och E16 ligger bara ett stenkast från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten ligger nära Gävles södra infart och 2 km från Stortorget. Restaurang finns i samma fastighet. 100% förnyelsebar el. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksameheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna: Green Building, miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Skolgången 18
Sökhjälp