Hemsta
| GÄVLE

Favorit Dela

Skolgången 18

Rymliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter i Hemsta.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    400 - 1 680 m²

  • Hyra:
Kontorslokaler i flexibel fastighet. Du kan hyra från 400 kvm till 1.680 kvm. Lokalerna innehåller flera pentryn, konferensrum och ett flertal wc.
  • Total yta

    1680 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 680

Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator och affärsgallerior.

Närservice:

Fastigheten är belägen i stadsdelen Hemsta. I omgivningen finns resturanger och matvaruaffär.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer med stadsbussarna till centrum. Till centralstationen är det ca 2 km. påfart till E4 och E16 ligger bara ett stenkast från fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ligger nära Gävles södra infart och 2 km från Stortorget. Restaurang finns i samma fastighet. 100% förnyelsebar el. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksameheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna: Green Building, miljöbyggnad och BREEAM.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Daniel Jansson Westblom

Daniel Jansson Westblom

Daniel.Westblom@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 04

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Andra Magasinsgatan 1
80310 GÄVLE
dios.se
Skolgången 18

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör