Södermalm | Stockholm

Favorit Dela

Åsögatan 180

Hyr kontor/showroom på Södermalm! Lokalen är helt nyrenoverad och är klar för inflyttning årsskiftet 19/20.

Beskrivning

På trevliga Åsögatan byggs nu en helt ny och effektiv lokal med möjligt tillträde vid årsskiftet 19/20. Här har du möjlighet att påverka både planlösning och materialval. Ljusinsläpp från gata och takfönster. Lokalen är belägen på en av Södermalms trevligaste gator och runt hörnet har ni trevliga resturanger, butiker och caféer.
  • Total yta

    450 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Heba Fastighets AB


Omgivning

Närservice:

Du hittar all tänkbar service kring Åsögatan. Utbudet i området erbjuder det mesta inom mode, sport och media, både i specialbutiker och större kedjebutiker. Inom gångavstånd finns bank, livsmedel, systembolag, butiker, hotell och biografer/teatrar. Södermalm är Stockholms restaurangtätaste stadsdel, här finns olika typer av restauranger och caféer i stort sett i varje kvarter, högt över alla svävar en av husets egna barer och restauranger.

Kommunikationer:

Tunnelbanans gröna linje ligger ett par minuters promenad bort. Till T-Centralen tar det cirka 7 minuter med tunnelbanan.Närmaste pendeltågsstation är Södra Station och dit går man på cirka 7 minuter.Med bil når man snabbt Söderleden genom en påfart från Götgatan.Till Arlanda tar det cirka 30-40 minuter och till Bromma tar det 15-20 minuter med bil.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Henrik Jansson

Leasing Manager

Henrik Jansson

henrik.jansson@savills.se

0709 VISA NR 0709147044

Marknadsförs av Savills Sweden AB
savills.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Åsögatan 180

Om Savills Sweden AB

Vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare med att hyra ut lediga lokaler kan vi kostnadsfritt hjälpa företag och organisationer att hitta rätt lokal. Här på Objektvision finns en del av våra lediga lokaler och på vår hemsida finns betydligt fler. Besök vår hemsida, slå oss en signal eller skicka ett mail så kan vi presentera de lokaler som matchar ert behov.

Fler annonser från denna annonsör