Skriv ut

Skapa PDF

Åsögatan 180, Södermalm

stockholm

Hyr kontor/showroom på Södermalm! Lokalen är helt nyrenoverad och är klar för inflyttning årsskiftet 19/20.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 450 m²
Karta

Information

Beskrivning

På trevliga Åsögatan byggs nu en helt ny och effektiv lokal med möjligt tillträde vid årsskiftet 19/20. Här har du möjlighet att påverka både planlösning och materialval. Ljusinsläpp från gata och takfönster. Lokalen är belägen på en av Södermalms trevligaste gator och runt hörnet har ni trevliga resturanger, butiker och caféer.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 450

Omgivning

Närservice

Du hittar all tänkbar service kring Åsögatan. Utbudet i området erbjuder det mesta inom mode, sport och media, både i specialbutiker och större kedjebutiker. Inom gångavstånd finns bank, livsmedel, systembolag, butiker, hotell och biografer/teatrar. Södermalm är Stockholms restaurangtätaste stadsdel, här finns olika typer av restauranger och caféer i stort sett i varje kvarter, högt över alla svävar en av husets egna barer och restauranger.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje ligger ett par minuters promenad bort. Till T-Centralen tar det cirka 7 minuter med tunnelbanan.Närmaste pendeltågsstation är Södra Station och dit går man på cirka 7 minuter.Med bil når man snabbt Söderleden genom en påfart från Götgatan.Till Arlanda tar det cirka 30-40 minuter och till Bromma tar det 15-20 minuter med bil.

Åsögatan 180
Sökhjälp