Skriv ut

Skapa PDF

Blomgatan 17, Bergviken

luleå

Stora öppna ytor som omfattar ca 6000m² vilka kan anpassas efter behov och önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 6 000 - 6 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna fastighet omfattar en större öppen yta som är lämplig för lager/logistik och kontor eller att det anpassas efter behov och önskemål. Fastigheten har ett stort varmgarage med plats för ca 40-50 personbilar. 2 spolplatser samt yta för verkstad finns också i garagedelen. Stor inhägnad asfalterad yta och lastkaj. Ca 50 st parkeringar finns till fastigheten samtliga med el-uttag. Besöksparkering finns.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 6 000 6 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i området Bergviken.

Närservice

Restaurang och post finns i fastigheten. Livsmedelaffär finns inom 500 m. Bank och friskvård finns på 2 km avstånd.

Kommunikationer

Lokaltrafiken trafikeras av Luleå Lokaltrafik AB, www.llt.lulea.se. Närliggande hållplats är Kallkällan. Avstånd till buss- och tågstation är ca. 2 km. Flygplatsen, Lulea Airport ligger inom 10 km från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksamheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Blomgatan 17
Sökhjälp