Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 21-23, Centrum

gävle

Stor ljus butikslokal i Flanörgallerian på Nygatan 21-23, Gävle.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 400 - 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stor, ljus butik i moderna Flanörgallerian mitt i city! Lokalen har tidigare använts som bokhandel och lämpar sig utmärkt som butiksyta eller showroom. Här har du goda möjligheter att sätta en personlig prägel och skapa ett stilrent och originellt koncept inom exempelvis mode, skönhet, inredning eller liknande. Stora glaspartier mot gallerians gångstråk ger en förträfflig exponering och synlighet för förbipasserande. Den generösa takhöjden och öppna ytor skapar en inbjudande och luftig atmosfär i lokalen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 400 400

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn, hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7.000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle City är en levande mötesplats med shoppinggator och affärsgallerior.

Närservice

Gävle City är en levande mötesplats med shoppinggator, ett rikt kulturliv och gott om mysiga kaféer, barer och välrenommerade restauranger. Här finns mycket stadskänsla och mångfald från flera olika kulturer på liten yta. Fastigheten ligger intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel.

Kommunikationer

Närhet till taxi, buss- och tågförbindelser. Ca 500 m till tågstation och busstation. Gävle - Arlanda tar 60 min med tåg. Endast 100 m till navet för stadsbussarna.

Övrig information

Övrigt

Ytskikt och material är i mycket gott skick med parkettgolv. Fina personalutrymmen, kontor och lager med tillgång till godsmottagningen/lastkaj via bakre entré. Det finns möjlighet att dela av lokalen i två storlekar; 160 kvm respektive 255 kvm.

Nygatan 21-23
Sökhjälp