Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 6, Centrum

gävle

Rymliga kontorslokaler vid stortorget på Drottninggatan 6, Gävle.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 2 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymliga kontorslokaler med attraktivt, centralt läge vid stortorget med all tänkbar service, shopping och restauranger utanför entrén. Lokalerna som är på 4 våningsplan går att dela upp mellan 400-3.000 kvm. Lokalen består idag av separata kontorsrum men det finns stora möjligheter att påverka lokalens utseende och utformning. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa en inspirerande arbetsmiljö mitt i city. Hiss och garage finns i fastigheten.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 2 000

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator och affärsgallerior.

Närservice

Fastigheten är centralt belägen intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel och här finner du bland annat de flesta kedjebutikerna och stans gallerior. Livsmedelsaffär, bank, apotek och lunchrestauranger finns runt hörnet.

Kommunikationer

Ca 500 m till tågstation och busstation. Avstånd till flyg ca 14 km, Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000. Endast 100 m till navet för stadsbussarnas trafik på Stortorget.

Dokument

Drottninggatan 6
Sökhjälp