Lund centrum | Lund

Favorit Dela

Bruksgatan 8

Nybyggt kontor med balkong vid Lunds central.

Beskrivning

Ta chansen och flytta in i Posthornet, Lunds kanske modernaste kontorshus. På femte våningen, med balkong in mot den mysiga innergården finns här 560 kvadratmeter ledigt med plats för cirka 35 personer. Här erbjuder vi allt som dagens företag efterfrågar -topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city. Posthornet ligger på strategiskt läge i direkt anslutning till Lunds centralstation med tåg- och busstrafik. Den nya gång- och cykelbron över järnvägen knyter samman väster med centrum och skapar ett ständigt flöde av människor. Ett unikt tillfälle till ett nybyggt kontor på utmärkt pendlingsläge!
  • Total yta

    560 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Posthornet 1


Omgivning

Närservice:

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå där det finns både låst cykelgarage och duschmöjligheter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

HS

Henrik Strelert

henrik.strelert@wihlborgs.se

046- VISA NR 046-590 62 88

LA

Louise Ahnelöv

louise.ahnelov@wihlborgs.se

046- VISA NR 046-590 62 91

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
wihlborgs.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bruksgatan 8