Skriv ut

Skapa PDF

Bruksgatan 8, Lund centrum

lund

Toppmodernt kontor på bra pendlingsläge i centrala Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 560 - 560 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ta chansen och flytta in i Posthornet, Lunds kanske modernaste kontorshus. På femte våningen, med utsikt in mot den mysiga innergården finns det 560 kvm ledigt med plats för cirka 35 personer. Här erbjuder vi allt som dagens företag efterfrågar -topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city. Posthornet ligger på ett strategiskt bra läge i direkt anslutning till Lunds centralstation med lokal, regional, och nationell tåg- och busstrafik.Områdets utformning och den nya gång- och cykelbron över järnvägen skapar ett naturligt flöde av människor som ger liv åt området. Det skapar en levande del i staden.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 560 560

Omgivning

Närservice

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå där det finns både låst cykelgarage och duschmöjligheter.

Sökhjälp