Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 39, Kista

kista

nordicForum - kontor för mindre företag med stor potential! Nu endast ett fåtal kontor kvar i denna mycket populära fastighet i Kista!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 m²
Tillträde: Omg eller enl överrenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I vår fastighet nordicForum i Kista samlas människor med höga ambitioner och stark tro på framtiden. Här finns arbetsglädje och en övertygelse om att framgång föder framgång. En flytt hit är en flytt framåt. I våra lokaler sitter företag inom så vitt skilda branscher som IT, bilsäkerhet, förnybar energi och vin. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. Kontoren har flexibla planlösningar med ljusinsläpp från flera håll. Arbetsplatserna kan formas efter de önskemål ni har, och de behov som uppkommer längs vägen. 2014 erhöll nordicForum GreenBuilding-certifiering, som är en kvalitetsmärkning för energieffektiva fastigheter.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5 av 10

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 240

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns i både kall- och vamrgarage

Närservice

En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym

Kommunikationer

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen

Övrig information

Övrigt

Lokalen kan hyras per omgående, planlösning i lokal anpassas till hyresgästens önskemål.

Dokument

Länkar

Sökhjälp