Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 30C, 5tr, Kista

kista

Lokalen ligger fint placerad i fastigheten och inriktar sig till bolag som behöver arbeta i egna rum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 372 m²
Karta

Information

Beskrivning

För att skapa ett trivsamt kontor är det alltid bra att få se idéer kring hur man kan kan inreda ett kontor. Som fastigetsägare ansvarar vi för uppbyggnaden av utformning medans hyresgästen fritt kan välja indredning, färgval mm. Se våra fina visionsbilder vi har tagit fram. Förhoppningsvis ger de er lite idéer. Ring gärna mig så bokar vi in en visning.

Utförande

Byggår

1993

Våningsplan

7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 372

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY - Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv, akademi och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfte att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnelbanan tar det 2-3 minuter att promenera. Flera Busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenelund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till 2023.

Dokument

Sökhjälp