Skriv ut

Skapa PDF

Skallebackavägen 13, Flygstaden

halmstad

Missa inte chansen till en god affär! Äg din lokal och hyr ut hela eller delar av den för att finansiera din egen lokalkostnad.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 1 350 000 kr. Fast pris
Storlek: 720 m²
Karta

Information

Beskrivning

Perfekt möjlighet, kanske marknadens bästa, för dig som vill investera i egen lokal! Här har du möjligheter till en god hyresintäkt på upp till 135 000 - 150 000 kr årligen vid uthyrning av hela lokalen. Vid deluthyrning sitter du själv utan kostnader för din egen verksamhet. Vi räknar att investeringen ger god avkastning under ägandetiden samt att värdet på andrahandsmarknaden är god. Fler fördelar med denna investering kan kortas ner i följande punkter: > Förmånligt ägande > Kontroll över hyreshöjningar > Svårslagen kvadratmeterkostnad jämfört med hyra > Andrahandsuthyrning tillåten > Flexibelt för egna anpassningar och inredning > Entresolplan möjligt > Möjligt att köpa och slå ihop intilliggande lokaler > Högport > Möjlighet för juridisk person att köpa Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. I detta område ska nu 18 st bostadsrättslokaler uppföras under 2016/2017. Lokalerna kommer att vara i två plan med både lager- och verksamhetsdel, med hög inkörningsport och separat entré till övre plan. Samtliga lokaler utrustas med wc/dusch samt ett kök. Möjlighet finns att förvärva två intilliggande lokaler för att slå ihop dessa och anpassa dem till verksamheten om så krävs. Bottenplan och övre plan går att användas separat – t ex vid uthyrning. Har du bara behov av t ex ett kontor, blir bottenvåningen en inkomstkälla som sänker dina egna utgifter för ”hyra”. Här ingår också möjligheten att ta del av en framtida värdestegring. Projektet riktar sig enbart till företag som bedriver momspliktig verksamhet* (se not längst ner). Lokalerna är anpassade för egenföretagare som här kan bedriva verksamhet inom t ex hantverk, reklam, import/export, lager och kontor, utförsäljning av produkter, produktexponering, verkstad, bilprovning/verkstad, men är även idealiska för uppställning av båt eller motorfordon. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan använda lokalen till!

Utförande

Planlösning

Ovanvåning (perfekt kontorslokal) På ovanvåningen om 90 m² finns möjlighet att inreda kontor eller annan verksamhet som inte är lika skrymmande som bottenvåningen tillåter. Mot ena kortsidan finns ett komplett wc/duschrum och ett kök inkl kapitalvaror placerat. Trappan som leder upp till ovanvåningen går att komplettera med hiss om behovet finns. På varje kortsida finns fyra fönster placerade, alla öppningsbara. Gavellokalerna har fler fönster. Bottenvåning (perfekt lagerlokal) På bottenvåningen om 90 m² är golvet av betong och takhöjden är 422 cm. Portarna in till byggnaden är av hög kvalitet med härdat glas och har en höjd på 400 cm samt en bredd på 350 cm. Det finns även en separat dörr som går att dela av så att trappan leder direkt upp till ovanvåningen utan tillgång till bottenvåningen som då kan användas som lager eller verkstad utan att störa verksamheten på våning två. I golvet finns brunn med oljeavskiljare och under trappan finns förberett med anslutningar för VA om man vill inreda wc. Våningarna är separata brandceller som går att användas helt separat vid t.ex. uthyrning. Här finns också separat mätare för el, vatten och värme i varje enhet. På bottenplan är betongplattan obehandlad och innerväggar är i vit sandwichpanel. Trappan upp till ovanvåningen ingår. På ovanvåningen finns skivmaterial på golv samt innerväggar av vit sandwichpanel. I köksdelen finns klinkers på golvet och här ingår kapitalvaror. Badrummet har plastmatta på golv och väggar. Duschkabin, wc, handfat ingår. Uniträ lämnar gärna en offert gällande inredning av din nya lokal, t ex innerväggar (gipsade och målade) golvbeklädnad, innertak etc.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2017

Grund

Betongplatta

Stomme

Isolerad ståltomme

Bjälklag

Stål

Fasad

Plåt

Tak

Papp

Fönstertyp

Isolerglas

Ventilation

Mekanisk ventilation med frånluft och tilluftsdon.

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump

Ytor Antal Area
Butik 180 180
Kontor 180 180
Varmlager 180 180
Övrigt 180 180

Ekonomi

Pris

1 350 000 kr. Fast pris

Omgivning

Företag i närheten

Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack.

Parkeringsmöjligheter/garage

Till varje lokal ingår två parkeringsplatser.

Skyltläge

Alla lokaler får möjlighet till fasadskylt.

Övrig information

Övrigt

STORLEK OCH PRISER Lokalerna är 180 kvm stora, med 90 kvm fördelade över vardera två plan. Månadsavgift: 4 425 kr exkl drift Fasta priser utan budgivning: Gavellokal 1 400 000 kr Övriga lokaler 1 350 000 kr Lokalerna säljs enligt principen först till kvarn. Att betala vid: Förhandsavtal: Förskottsbetalning 150 000 kr. När lokalerna är färdiga under 2017 erläggs full slutbetalning i samband med att lokalen lämnas över. Utöver detta tillkommer kostnader för dina tillval.

Länkar

Sökhjälp