Skriv ut

Skapa PDF

Centrala Gärdet Tullvaktsv. 2, Östermalm

stockholm

Nyöppnat och prisvärt kontorshotell på Gärdet. Totalhyra från 6 300 kr/mån inkl. allt ex moms.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Storlek: 10 - 100 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, öppnade ett nytt kontorshotell, Gärdet Kontorshotell, i maj 2016. Mycket konkurrenskraftig hyra! Allt ingår i hyran: internet, kaffe, pausrum, städning, fastighetsskatt, värme, fritt nyttjande av konferensrum, reception med väntplats, larm etc. Rummen hyrs ut omöblerade men går att få möblerat om man så önskar. Parkering finns att tillgå och bussen stannar direkt utanför. Buss 76 och 72 kommer var 15:e minut och Blåbuss 1 var 5:e minut. Det är endast ca 10 min promenad till Gärdets T-bana. Läget erbjuder även direkt närhet till härliga promenader eller löprundor på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm. Kontakta oss så berättar vi mer.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Kontoret huserar i hela det översta planet om ca 1200 kvm. Läget är fritt med strålande utsikt över Gärdet och Frihamnen. Det finns rum från 10 kvm, för 1-2 pers, upp till rum om 30-40 kvm för 4-8 personer. Rummen är ljusa och det finns gott om konferensrum. Bl a finns en fd biograf för 20-30 pers., perfekt för presentationer. I källaren finns det även omklädning, bastu och duschar för våra hyresgäster. Vi kan även erbjuda lager-/förrådslokaler upp till 300 kvm i källaren.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 100

Övrig information

Övrigt

Vi kan även erbjuda lager/förråd i källaren. 10 - 300 kvm med bra inlastning. Ca 300 kvm av källaren har egen entré med bra ljusinsläpp. Har tidigare varit utställning.

Centrala Gärdet Tullvaktsv. 2
Sökhjälp