Lund
| Lund

Favorit Dela

Tunavägen 39 A-H

Ta chansen att planera er drömlokal, med perfekt läge precis vid torget!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    654 m²

  • Hyra:
Lokalen ligger i markplan med stora fönsterpartier ut mot det livliga torget och takfönster genomgående. Lokalen är rå och har en stor potential för att få en modern karaktär med vissa bevarade attribut från den gamla tiden när det var en bank i lokalen som ett riktigt bankvalv en våning ner. Lokalen gör sig bäst i en öppen planlösning med mötesrum och glasinslag i väggar för att få ett jämt ljusflöde och öppenhet i lokalen. Var med och planera er dröm lokal tillsammans med oss! Ring för mer information.
  • Total yta

    654 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lund Studentkår 7

Byggår:

1972


Omgivning

Närservice:

I huset finns bland annat ICA, pizzeria och en frisör.

Kommunikationer:

Det är smidigt att ta sig med bussen och bil till fastigheten. Precis utanför fastigheten finns busshållplats som tar dig in till centrum, från centrum går tåget med ändlösa möjligheter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Kungsgatan 6
21149 MALMÖ
kungsleden.se
Tunavägen 39 A-H

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör