Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Röntgenvägen

Härlig lokal med god takhöjd och öppen planlösning. Fint ljusinläpp och effektiva arbetsytor. Här finns även gym, restaurang och konferensmöjligheter.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    845 m²

  • Hyra:
  • Total yta

    845 m2


Utförande

Byggår:

2020

Våningsplan:

4

Planlösning:

Lokalerna är utformade för att ge en god arbetsmiljö. Det gäller såväl val av tekniklösningar och material såväl som ljud och ljus för de anställda. Lokalerna är flexibla både vad gäller utformning, storlek och det arbetssätt som bäst lämpar sig för er verksamhet. Det kommer också vara enkelt att med små medel kunna förändra sina lokaler över tid. Inflytt Q1 2023.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Många bra restauranger, oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering. Under den varma årstiden växer sig restaurang och café ut på gården och platsen får trevliga uteserveringar och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus. I området finns lokaler för större evenemang eller andra tillfälliga behov av ökade ytor. Centralt i kvarteret ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll. Här finns 176 rum och studios, gym, restaurang och välkomnande lobby.

Kommunikationer:

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.


Övrig information

Övrigt:

För att människorna på en arbetsplats ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring. Det behövs en levande stadsmiljö som känns trygg och välkomnande morgon till kväll. Det har vi tagit fasta på när vi utformat dessa kvarter. Utbudet av restauranger och service är en viktig del. I Origos närhet finns all service man kan önska. Det finns gott om träningsmöjligheter i Solna strand. Inom gångavstånd finns såväl Wordklass, 24/7 och SATS samt ett utegym. Längs Bällstaån hittar man vackra löp- och promenadstråk. Vi skapar två paviljonger där vi vill komplettera det som saknas i området med fokus på hälsa, mat, möten och kultur.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annelie Liljeqvist

Annelie Liljeqvist

annelie.liljeqvist@humlegarden.se

070- VISA NR 070-591 93 82

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Röntgenvägen