Skriv ut

Skapa PDF

Röntgenvägen 2, Solna strand

solna

Fantastisk lokal i två plan med upp till 4 meter i takhöjd! Gemensam reception samt populära restaurang S med konferensanläggning finns i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 4 575 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1972

Renoveringsår: 2010

Våningsplan: 1

Planlösning: Flexibel och yteffektiv planlösning med pelarkonstruktion som lämpar sig utmärkt för öppna kontorslösningar med kontor i mittkärnan. Lokalen har mycket god takhöjd i entréplanet med upp till 4 meter till undertak. Lokalen är en tvåplanslösning och binds samman med en interntrappa. Även våningen ovan har mycket god takhöjd om cirka 3 meter. Här finns alla möjligheter att skapa ert drömkontor!

Övrigt

Övrigt: Mycket bra skyltläge.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 4 575

Omgivning

Närservice: I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar ända upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Kommunikationer: Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Länkar

Sökhjälp