Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 21, Kista

kista

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. En affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 682 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. Anläggningen möjliggör en naturlig följsamhet eftersom behovet av möteslokaler i den egna ytan kan växa och krympa i takt med den egna verksamheten. I entrén och dess ljusgård ryms en mängd affärsstödjande funktioner: incheckningsdisk/reception,yta för event/mässor, café/bistro, en hub där företagen i området kan slå sig ner, samt en mötes- och konferensanläggning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Husets utformning skapar följsamma och yteffektiva kontorslösningar.Lokalen som ligger en våning upp i huset har bra förutsättningar för att kunna anpassas efter hyresgästens behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 682

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Front har ett mycket strategiskt läge och är det första du ser när du kommer från E18. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. Här blir ni grannar med ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Närservice

Direkt utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Närmsta träningscenter är SATS som finns 250 meter bort i Kista Science Tower, även Friskis & Svettis samt World Class finns i Kista.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista- blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Övrig information

Övrigt

Kista Front - en affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer.

Dokument

Sökhjälp