Upplands Väsby
| Upplands Väsby

Favorit Dela

Johanneslundsvägen 2

Välkommen till Fastoffice Upplands Väsby på Johanneslundsvägen 2. Kontorshotellet för dig som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  11 - 34 m²

 • Hyra:
I hyran ingår internet, kaffe, el, värme, vatten och fastighetsskatt. - Small (11-13 kvm) - 3 990 kr per månad exkl. moms. - Medium (16-18 kvm) - 4 990 kr per månad exkl. moms. - Large (24-34 kvm) - 6 990 kr per månad exkl. moms.
 • Total yta

  34 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 11 34

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammarby-Smedby 1:454

Våningsplan:

3


Omgivning

Närservice:

I närområdet finns ett stort serviceutbud med resturanger & företag som Scandic Hotell, Lidl, ICA, Friskis och Svettis, Sats, Rusta & Ultimate Padel.

Kommunikationer:

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 10 minuters bilfärd. Direktbussen 565X från och till Stockholms Cityterminal går flera turer om dagen med ca 25 minuters restid. Med bussen som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands Väsby.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FT

Uthyrare

Felix Thorell

Felix.thorell@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-562 517 51

0704 VISA NR 0704529059

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Johanneslundsvägen 2

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fler annonser från denna annonsör