Skriv ut

Skapa PDF

Bergkällavägen 32, Bredden Sollentuna

sollentuna

Välkommen till ett representativ kombinationslokal i markplan. Lokalen har en mycket välkomnande entre och ett lastintag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 334 - 334 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en kombinationslokal med högt i tak. Lokalen har fönster från olika väderstreck vilket ger bra med ljusinsläpp. Planlösningen är idag uppdelad i öppet landskap och rum samt ett bra konferensrum. Standarden är genomgående hög med fräscha ytskikt, trevligt pentry och 2 toaletter. utmärkt lastintag med lageryta om ca 150 kvm.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Flexibel.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 334 334

Omgivning

Omgivning/natur

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.

Närservice

För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Övrig information

Övrigt

Markportsöppningen går att skapa med måtten B2,3 x H2,8 meter. Takhöjden är 3,5 meter och installationstaket sitter 2,9 meter över golvet.

Dokument

Länkar

Bergkällavägen 32
Sökhjälp