Bergkällavägen 32

Bredden Sollentuna , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

334 - 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik
  • Övrigt

Välkommen till ett representativ kombinationslokal i markplan. Lokalen har en mycket välkomnande entre och ett lastintag.

Välkommen till en kombinationslokal med högt i tak. Lokalen har fönster från olika väderstreck vilket ger bra med ljusinsläpp. Planlösningen är idag uppdelad i öppet landskap och rum samt ett bra konferensrum. Standarden är genomgående hög med fräscha ytskikt, trevligt pentry och 2 toaletter. utmärkt lastintag med lageryta om ca 150 kvm.

Övrig information

Övrigt:

Markportsöppningen går att skapa med måtten B2,3 x H2,8 meter. Takhöjden är 3,5 meter och installationstaket sitter 2,9 meter över golvet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 334 500

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ringpärmen 4

Våningsplan:

1

Planlösning:

Flexibel.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.

Närservice:

För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.
Bergkällavägen 32

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

10214 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler från Fastpartner AB