Skriv ut

Skapa PDF

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby

upplands väsby

Detta fina kontor finner du på Johanneslundsvägen 2 i en trevlig fastighet. Kontoret har fina ytskikt och idag en rumsindelad planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

210 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Detta fina kontor finner du på Johanneslundsvägen 2 i en trevlig fastighet. Kontoret har fina ytskikt och idag en rumsindelad planlösning med mindre kontorsrum. För möten finns ett konferensrum för upp till 6 personer. Det finns även ett pentry med ett sällskapsutrymme för dig och dina kollegor.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Öppen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Närservice

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Dokument

Sökhjälp