Skriv ut

Skapa PDF

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby

upplands väsby

Representativt men litet kontor på 4 tr i en fastigheten som har en väldigt ljus och exklusiv entré. I direkt anslutning till E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret har fina ytskikt och idag en öppen planlösning . För möten finns ett konferensrum. Det finns även ett pentry med ett sällskapsutrymme för dig och dina kollegor. Lunchrestaurang finns tvärs över gatan!

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Öppen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Närservice

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Dokument

Länkar

Sökhjälp