Skriv ut

Skapa PDF

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City

stockholm

Högklassigt kontorshotell mitt i city! Moderna lokaler, representativa mötesrum. Coworking!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Pris från 12890 kr/mån
Storlek: 10 - 50 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser. Regus Stockholm Central är väl placerat på nedre Norrmalm, vid T-Centralen och Centralstationen. Den moderna anläggningen med åtta våningar är främst omgiven av kontor som rymmer IT- och finansföretag. *Allmänna villkor Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett privat och fullt möblerat kontor med höj- och sänkbart bord, stol och skåp och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

2007

Våningsplan

8 av 10

Antal rum

71, anpassningsbart

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 50

Ekonomi

Hyra

Pris från 12890 kr/mån

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Vägbeskrivning

Centret är beläget ett par minuters promenad från T-Centralen och Arlanda Express. Precis bakom Åhlens varuhus mitt i city!

Övrig information

Övrigt

Oavsett om du har ett stort globalt företag eller är en entreprenör med en idé så hjälper vi dig att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig och bättre utrustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

Dokument

Länkar

Filmer

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City
Mäster Samuelsgatan 60, 8tr
Sökhjälp