Skriv ut

Skapa PDF

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City

stockholm

Coworkingplatser från 850 kr per månad. Centralt läge nära tunnebana och Centralstationen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Pris från 850 kr/månad
Storlek: 8 - 50 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Letar du efter ett privat kontor för 1 till 2 personer? Få ett privat kontor på 8 kvm plus 50 kvm delat utrymme att använda när du behöver det, allt i ett prisvärt paket. Kontor finns nu tillgängliga i din stad, så att du kan flytta in direkt. Denna notering är för ett privat kontor för 1-2 personer, fullt utrustat med höghastighetsinternet och telefonlinjer. Du kommer också att få ta del av en rad supporttjänster och fördelar, inklusive tillgång till gemenskapens mötesrum, öppna gemensamma arbetsutrymmen med ergonomiska möbler, samt administratörer och personal på plats för att hälsa på gäster, svara i telefon och eftersända post när du är borta. Vi skräddarsyr ditt kontor efter dina behov, från 1 till 100 skrivbord eller fler, så att du kan tillbringa din tid med att fokusera på ditt arbete, inte ditt arbetsutrymme. Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet. Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla. Gör en förfrågan nu http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-central?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

2007

Våningsplan

8 av 10

Antal rum

71, anpassningsbart

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 50

Ekonomi

Hyra

Pris från 850 kr/månad

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Vägbeskrivning

Centret är beläget ett par minuters promenad från T-Centralen och Arlanda Express. Precis bakom Åhlens varuhus mitt i city!

Övrig information

Övrigt

Oavsett om du har ett stort globalt företag eller är en entreprenör med en idé så hjälper vi dig att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig och bättre utrustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

Dokument

Länkar

Filmer

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City
Mäster Samuelsgatan 60, 8tr
Sökhjälp