Skriv ut

Skapa PDF

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City

stockholm

Coworkingplatser från 850 kr per månad. Centralt läge nära tunnebana och Centralstationen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Pris från 850 kr/månad
Storlek: 5 - 20 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Central och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center. * Allmänna villkor Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-central?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

2007

Våningsplan

8 av 10

Antal rum

71, anpassningsbart

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 20

Ekonomi

Hyra

Pris från 850 kr/månad

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Vägbeskrivning

Centret är beläget ett par minuters promenad från T-Centralen och Arlanda Express. Precis bakom Åhlens varuhus mitt i city!

Övrig information

Övrigt

Oavsett om du har ett stort globalt företag eller är en entreprenör med en idé så hjälper vi dig att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig och bättre utrustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

Dokument

Länkar

Filmer

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City
Sökhjälp