Skriv ut

Skapa PDF

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City

stockholm

Coworkingplatser från 389 kr per månad. Centralt läge nära tunnebana och Centralstationen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell

Hyra: Pris från 389 kr/månad.

Storlek: 5 - 20 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Central och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center. * Allmänna villkor Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Utförande

Byggår: 2007

Våningsplan: 8 av 10

Antal rum: 71, anpassningsbart

Övrigt

Övrigt: Oavsett om du har ett stort globalt företag eller är en entreprenör med en idé så hjälper vi dig att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig och bättre utrustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 20

Ekonomi

Hyra: Pris från 389 kr/månad.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Ja

Vägbeskrivning: Centret är beläget ett par minuters promenad från T-Centralen och Arlanda Express. Precis bakom Åhlens varuhus mitt i city!

Dokument

Länkar

Filmer

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, City
Sökhjälp