Skriv ut

Skapa PDF

Stureplan 4C, Stureplan

stockholm

Kontorshotellet ligger i hjärtat av Stockholms finansdistrikt på Stureplan, Stockholm, en av stadens mest ansedda addresser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Från 5890 kr/mån
Storlek: 10 - 50 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser. Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter. *Allmänna villkor Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett privat och fullt möblerat kontor med höj- och sänkbart bord, stol och skåp och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-stureplan?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

1886

Renoveringsår

2012

Våningsplan

4 av 10

Antal rum

50, anpassningsbart

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 50

Ekonomi

Hyra

Från 5890 kr/mån

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Övrig information

Övrigt

Oavsett om du har ett stort globalt bolag eller är en entreprenör med en idé så hjälper vi dig att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig – och bättre rustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

Dokument

Länkar

Filmer

Stureplan 4C, Stureplan
Stureplan 4C
Sökhjälp