Skriv ut

Skapa PDF

Stureplan 4C, Stureplan

stockholm

Kontorshotellet ligger i hjärtat av Stockholms finansdistrikt på Stureplan, Stockholm, en av stadens mest ansedda addresser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Från 5890 kr/mån
Storlek: 15 - 90 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Få ett prisvärt privat kontor idag för 3-4 personer. Njut av ett privat arbetsutrymme på 15 kvm, obegränsat trådlöst höghastighetsinternet, administrativt stöd på plats och tillgång till delade mötesrum och pausutrymmen på 70 kvm. I detta erbjudande ingår ett fullt möblerat privat kontor för 3-4 personer utrustat med moderna ergonomiska kontorsmöbler, trådlöst höghastighetsinternet, fasta telefonlinjer och telefoner, samt tillgång till en gemensam skrivare, skanner och kopieringsapparat. Du får ta del av administrativa tjänster, inklusive professionell telefonsvarartjänst, mottagning och eftersändning av post och en receptionist som hälsar på dina besökare. I de gemensamma utrymmen ingår mötesrum som bokas per timme, ett kök med te- och kaffekokare, en affärslounge och ett mindre pausutrymme. Alla drift-, rengörings- och underhållskostnader av ditt kontor och delade utrymme ingår. Som Regus-medlem får du även tillgång till Regus gemenskapsevenemang, erbjudanden och rabatter från ledande varumärken, samt kostnadsfri användning av 50 miljoner WiFi-hotspots runt om i världen. Behöver du mer utrymme? Vi kan skräddarsy privata kontor från 1 till 100 skrivbord, eller ännu fler. Lämna dina arbetsutrymmesbehov till oss och få mer tid att fokusera på ditt företag. Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet. Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla. Hör av dig till oss nu http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-stureplan?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

1886

Renoveringsår

2012

Våningsplan

4 av 10

Antal rum

50, anpassningsbart

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 90

Ekonomi

Hyra

Från 5890 kr/mån

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Övrig information

Övrigt

Oavsett om du har ett stort globalt bolag eller är en entreprenör med en idé så hjälper vi dig att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig – och bättre rustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

Dokument

Länkar

Filmer

Stureplan 4C, Stureplan
Stureplan 4C
Sökhjälp