Skriv ut

Skapa PDF

Adelgatan 21, Centrum/Gamla Stan

malmö

Lediga och flexibla platser i en unik atmosfär. Arbeta fokuserat och effektivt på Malmö Central.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell

Hyra: Från 7490 kr/mån.

Storlek: 50 - 70 m²

Karta

Information

Beskrivning

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser. Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter. *Allmänna villkor Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Utförande

Byggår: 1500

Renoveringsår: 2001

Våningsplan: 123 av 3

Antal rum: 40, anpassningsbart

Övrigt

Övrigt: Kontorshotellet öppnade 2001 och har sedan dess varit Malmös mest Centrala kontorshotell. Välkommen till en unik miljö med fullt fokus på trivsel.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 70

Ekonomi

Hyra: Från 7490 kr/mån.

I hyran ingår: Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur: Absoluta City

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkering i omgivningen

Kommunikationer: Tåg, Buss, Bil

Skyltläge: Panoramafönster runt hela byggnaden+Entréskylt

Vägbeskrivning: Från Centralen - Gå över kanalen, efter ca. 30 m ta höger in på Adelgatan, efter ca. 20 m finner ni vårt hus på höger sida

Länkar

Sökhjälp