Skriv ut

Skapa PDF

Glasbruksvägen 42, Rejmyre

rejmyre

Ledig lokal i Rejmyre Hantverksby som passar för butik, ateljé eller kontor. Kom och var en del av en kreativ kulturmiljö!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Förhandlingsbar vid längre kontrakt
Storlek: 30 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Om lokalen: Ledig lokal i Rejmyre Hantverksby som passar för butik, ateljé eller kontor. Lokalen är ledig omgående och kan hyras på 1 år eller på 3 år och då är hyran förhandlingsbar. Lokalen ligger i markplan och har pentry och WC. Fri parkering. Rejmyre Hantverksby: På området ligger anrika Reijmyre Glasbruk med hytta och butik, Rejmyre Smedja och Garveri, Rejmyre Mässingsbruk samt flera butiker. Dessutom finns Rejmyre Gestgifveri, konsthall, biblioteksfilial samt sommaröppen turistbyrå. Under året arrangeras flera evenemang såsom marknad, konstrunda, marknadskvällar, musikframträdanden, julmarknad m.m.

Utförande

Våningsplan

1 av 2

Antal rum

2

Planlösning

Lokalen ligger i markplan på en gavel. Lokalen har ett stort rum som kan användes som butik. Det finns ytterligare ett rum som kan användas som butik eller lager / lunchrum då det har en mindre diskbänk. Innanför det ett litet rum som också kan vara lager. Lokalen har pentry med 2 spisplattor, diskbänk, kylskåp, frysfack samt WC.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 25
Övrigt 5

Ekonomi

Hyra

Förhandlingsbar vid längre kontrakt

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Företag i närheten

Reijmyre Glasbruk, Rejmyre Gestgifveri, Rejmyre Mässingsbruk, Rejmyre Smedja & Garveri, Klädboden, Hemboden, Rejmyre Antik & heminredning, Rejmyre Pizzeria.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering samt bussparkering

Närservice

Coop Nära med Postservice.

Kommunikationer

Busshållplats inom 150 meter

Glasbruksvägen 42
Sökhjälp