Rejmyre
| Rejmyre

Favorit Dela

Glasbruksvägen 42

Ledig lokal i Rejmyre Hantverksby som passar för butik, ateljé eller kontor. Kom och var en del av en kreativ kulturmiljö!

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Hyra:

  Förhandlingsbar vid längre kontrakt

 • Storlek:

  30 m²

Om lokalen: Ledig lokal i Rejmyre Hantverksby som passar för butik, ateljé eller kontor. Lokalen är ledig omgående och kan hyras på 1 år eller på 3 år och då är hyran förhandlingsbar. Lokalen ligger i markplan och har pentry och WC. Fri parkering. Rejmyre Hantverksby: På området ligger anrika Reijmyre Glasbruk med hytta och butik, Rejmyre Smedja och Garveri, Rejmyre Mässingsbruk samt flera butiker. Dessutom finns Rejmyre Gestgifveri, konsthall, biblioteksfilial samt sommaröppen turistbyrå. Under året arrangeras flera evenemang såsom marknad, konstrunda, marknadskvällar, musikframträdanden, julmarknad m.m.
 • Total yta

  30 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 25
Övrigt 5

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme


Utförande

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

2

Planlösning:

Lokalen ligger i markplan på en gavel. Lokalen har ett stort rum som kan användes som butik. Det finns ytterligare ett rum som kan användas som butik eller lager / lunchrum då det har en mindre diskbänk. Innanför det ett litet rum som också kan vara lager. Lokalen har pentry med 2 spisplattor, diskbänk, kylskåp, frysfack samt WC.


Omgivning

Företag i närheten:

Reijmyre Glasbruk, Rejmyre Gestgifveri, Rejmyre Mässingsbruk, Rejmyre Smedja & Garveri, Klädboden, Hemboden, Rejmyre Antik & heminredning, Rejmyre Pizzeria.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering samt bussparkering

Närservice:

Coop Nära med Postservice.

Kommunikationer:

Busshållplats inom 150 meter

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FB

Fredrik Björkman

fredrik.bjorkman@finspang.se

070- VISA NR 070-288 26 20

070- VISA NR 070-288 26 20

Marknadsförs av Finspångs kommun
Bergslagsvägen 13-15
61280 Finspång
Glasbruksvägen 42