Rudedammsgatan 6

Johanneberg , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

748 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Vill du hyra kontors- utställningslokal nära Korsvägens evenemangsstråk?

Lokalens planlösning består av kontor showroom/utställning/lager. Lastplats i direkt anslutning till lokalen. Garage finns i anslutning till lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta gärna Marie Mikkelsen så visar hon dig mer av lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    748 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Lokalen finns på Rudedammsgatan i nedre Johanneberg/centrum i närheten av Eklandagatan, Mölndalsvägen och Korsvägen. Kontor/utställningslokalen ligger i närheten av Carlanderska och Panorama Hotell. Ett lugnt läge men närheten till evenemang och bra kommunikationer.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ljust och fint garage finns i fastigheten.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med tåg eller buss. I och med att det ligger så centralt så kanske en promenad eller cykeltur passar.
Rudedammsgatan 6

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter i Göteborg, Lerum och Alingås. Vi är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter i hela Storgöteborg. Lokalerna finns i de centrala delarna av Göteborg, Alingsås, och Lerum men också genom våra dotterbolag i Kungsbacka Aranäs Fastigheter och i Lerum/Tollered Nääs Fabriker. Vi tycker det är viktigt att våra hyresgäster har ett bra förtroende för oss och att vi är lätta att nå. Det underlättas genom egna fastighetsansvariga och kundansvariga som känner till dig och din lokal. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ernst Rosén

Stampgatan 20

40122 GÖTEBORG

www.ernstrosen.se

Fler från Ernst Rosén