Johanneberg
| Göteborg

Favorit Dela

Rudedammsgatan 6

Vill du hyra kontors- utställningslokal nära Korsvägens evenemangsstråk?

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  748 m²

 • Hyra:
Lokalens planlösning består av kontor showroom/utställning/lager. Lastplats i direkt anslutning till lokalen. Garage finns i anslutning till lokalen.
 • Total yta

  748 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalen finns på Rudedammsgatan i nedre Johanneberg/centrum i närheten av Eklandagatan, Mölndalsvägen och Korsvägen. Kontor/utställningslokalen ligger i närheten av Carlanderska och Panorama Hotell. Ett lugnt läge men närheten till evenemang och bra kommunikationer.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ljust och fint garage finns i fastigheten.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer med tåg eller buss. I och med att det ligger så centralt så kanske en promenad eller cykeltur passar.


Övrig information

Övrigt:

Kontakta gärna Marie Mikkelsen så visar hon dig mer av lokalen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Mikkelsen

Kundansvarig

Marie Mikkelsen

marie.mikkelsen@ernstrosen.se

031- VISA NR 031-739 19 25

070- VISA NR 070-958 00 44

Marknadsförs av Ernst Rosén
Stampgatan 20
40122 GÖTEBORG
ernstrosen.se
Rudedammsgatan 6

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter i Göteborg, Lerum och Alingås. Vi är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter i hela Storgöteborg. Lokalerna finns i de centrala delarna av Göteborg, Alingsås, och Lerum men också genom våra dotterbolag i Kungsbacka Aranäs Fastigheter och i Lerum/Tollered Nääs Fabriker. Vi tycker det är viktigt att våra hyresgäster har ett bra förtroende för oss och att vi är lätta att nå. Det underlättas genom egna fastighetsansvariga och kundansvariga som känner till dig och din lokal. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Fler annonser från denna annonsör