Skriv ut

Skapa PDF

Uddvägen 7, Sickla

nacka

Skapa ert nya kontor tillsammans med oss.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 625 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Skapa ert nya kontor tillsammans med oss. Moderna och effektiva kontorslokaler med bra takhöjd som inspirerar. De stora och många fönstren ger fint ljus och god arbetsmiljö. Planlösningar och materialval görs tillsammans med er för att anpassa lokalerna till er verksamhet och era behov. Restaurang med café och catering finns tillgängligt direkt i huset. Med bra skyltläge marknadsför ni er på bästa sätt.

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 625

Omgivning

Omgivning/natur

Sickla, platsen mellan Södermalm och centrala Nacka. Historisk miljö med en mix av kontor, handel, bostäder och verksamheter för kultur, service samt lärande gör Sickla till en komplett stadsmiljö. Här finns allt man kan önska sig.

Närservice

Sickla erbjuder sina kontorshyresgäster service av innerstadskvalitet. Köpkvarteren har ett brett och varierat utbud. Marcusplatsen med omnejd presenterar en bra mix av restauranger. Många med catering och eventmöjligheter för företagen i området. Här bygger vi ett hotell i den gamla tapetfabriken. En viktig pusselbit i utvecklingen av Sickla till en levande stadsmiljö med folkliv över hela dygnet.

Kommunikationer

• Ett tiotal busslinjer från Slussen • Tvärbana från Solna via Alvik och Gullmarsplan • Pendelbåt från Södermalm • Saltsjöbanan • Bra cykelvägar till centrala Stockholm • Tunnelbana från år 2025.

Dokument

Länkar

Sökhjälp