Skriv ut

Skapa PDF

Uddvägen 7, Sickla

nacka

Upp till 6 500 kvm i eget hus! Nytt miljöcertifierat kontorshus. Modernt, flexibelt och högt till tak. Gott om parkering. Tvärbana 2017!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 6 500 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu skapas en ny mötesplats på platsen i gränslandet mellan Hammarby sjöstads och Sicklas myllrande folkliv. Två nya hus tillkommer på platsen som kallas Sicklas entré. Här erbjuder vi allt från mindre ytor till ett eget hus. Det stora serviceutbudet kombinerat med ett bra läge och goda parkeringsmöjligheter gör livet enkelt för de som jobbar här. Närmaste granne blir Domstolsverket, som hyrt 10 700 kvm i den egna byggnaden. På bottenplan planeras för en dag- och kvällsöppen restaurang, ett gym eller showroom. Vissa lokaler har tillgång till terrass och lummig innergård. Inflytt möjlig från 2018.

Planlösning

Utförande

Byggår

2018

Planlösning

Möjlighet att hyra 6 500 kvm i eget hus för det stora företaget. Det tidiga skedet innebär att möjligheten att påverka planlösningen är stor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 6 500

Omgivning

Omgivning/natur

I gränslandet mellan Hammarby Sjöstad och Sickla fullföljer Atrium Ljungberg nu projektet med att skapa en levande passage mellan de två stadsdelarna. Platsen kan beskrivas som ”Sicklas entré” och ligger bara några minuter från Södermalm och Slussen. I Sickla arbetar idag ca 5000 människor, där ibland finns Atlas Copcos, Intrum Justitias, Atrium Ljungbergs och The Phonehouse huvudkontor. Här finns några av Stockholms absolut bästa matställen, såsom Urban Deli, Voltaire, Erssons Fisk & Deli, Restaurang Göteborg och många fler. På somrarna fylls restaurangernas uteserveringar av sollapande lunchare som passar på att sätta guldkant på veckodagarna. De som gillar vatten tar med sig lunchlåda och samlas på klipporna längs kanalen. Eller varför inte göra måndagsmötet till en frukost, ta en promenad längs vattnet eller stärka teamet på Klätterverket en eftermiddag? För den aktiva finns fina löparspår i Nackareservatet precis intill och möjligheten att åka skidor i Hammarbybacken efter jobbet!

Närservice

I området är det enkelt att uträtta ärenden under lunchen eller efter jobbet. Här finns all tänkbar service tack vare Sickla köpkvarter, som stockholmarna nyligen röstade fram som Stockholms bästa handelsplats. Utbudet sträcker sig från Best of Brands, H&M, Clas Ohlson, Panduro Hobby, Stadium, SATS, Friskis & Svettis och andra stora populära kedjor till närservice såsom Systembolaget, apotek, skomakare, kemtvätt och andra självklara inslag på en handelsplats. Mest omtyckt i Sickla är ändå den mysiga gågatan med ateljébutiker, där konst och kulturmakare finns samlade och som speglar Sicklas själ på ett unikt sätt.

Kommunikationer

Tvärbanan till Sickla Udde går från Alvik via Gullmarsplan och stannar några minuter från Uddvägen. Ett tiotal busslinjer passerar området vilket gör det smidigt att ta sig hit, oavsett tid på dygnet. Buss till Slussen tar ca 7 minuter och Saltsjöbanan tar 5 minuter. Eftersom Sickla endast ligger 2 km från gränsen till Södermalm (Danvikstull) och har utmärkt cykelväg hela vägen är cykling populärt under sommarhalvåret. Det finns också beslut om att blå linje ska förlängas till Nacka centrum, vilket innebär tunnelbana till Sickla år 2025.

Övrig information

Övrigt

Eget hus i Sickla Front - ett av Stockholms bästa lägen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp