Skriv ut

Skapa PDF

Glimmervägen 15, Sollentuna

sollentuna

Trevlig lokal i modern fastighet som är optimal för såväl butik som kontor. Stora fönster och utmärkt skyltläge ut mot gatan. Fint läge i Häggvik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 79 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig lokal i modern fastighet som är optimal för såväl butik som kontor och showroom. Stora fönster ut mot gatan och utmärkt skyltläge. Trevligt läge i Häggvik Sollentuna med mycket nära till all tänkbar shopping och service i Stinsen shoppingcenter. I närområdet finns butiker som City Gross, H&M, Clas Ohlson, Stadium och Ica Maxi.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 79

Omgivning

Omgivning/natur

Beläget intill Stinsens köpcentrum blir ni granne till ett 70-tal butiker. Omgivningarna är starka när det kommer till handel och andra aktörer i Häggviks handelsområde är Ica Maxi samt Plantagen. I närområdet finns också bostadskvarter, som ger ett naturligt tillflöde för spontanhandel. Växande bostadskvarter i Turebergsallén. Ett mycket gott läge för den som vill attrahera besökare.

Närservice

Ett stort utbud av butiker och livsmedelsbutiker i Stinsens köpcentrum som ligger på andra sidan gatan. Öppet till kl 20 på vardagar och till kl 18 på helgen. Här finns en stor livsmedelsbutik som har öppet till kl 21 alla dagar.

Kommunikationer

Mycket goda möjligheter att ta sig hit för den bilburne. Merparten av besökarna till Stinsen kommer med bil och parkerar utanför köpcentrumet. Bra läge med gångavstånd till Sollentunas pendeltågsstation och Sollentuna Centrum. Buss stannar endast några meter bort, vid hållplats Stinsen.

Vägbeskrivning

Intill Stinsen köpcentrum

Sökhjälp