Skriv ut

Skapa PDF

Regementsgatan 9, Växjö

växjö

Fin lokal i fristående byggnad i fint läge. Passar utmärkt som exempelvis kontor eller gymanläggning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 500 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I den mycket populära och unika fastigheten Fabriken 1, bara minuter från centrala Växjö, finns nu en mycket fin fristående byggnad om ca 500 kvm hyresledig. Lokalen, som till stora delar är nyproduktion (byggår 2009), består av en öppen yta. Lokalen lämpar sig mycket väl för kontor, gymverksamhet eller som samlingslokal. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 500

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 15 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Närservice

Ett stort utbud av service finns inom 15 minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4.

Sökhjälp