Växjö
| Växjö

Favorit Dela

Regementsgatan 9

Fin lokal i fristående byggnad i fint läge.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  500 m²

 • Hyra:
I den mycket populära och unika fastigheten Fabriken 1, bara minuter från centrala Växjö, finns nu en mycket fin fristående byggnad om ca 500 kvm hyresledig. Lokalen, som till stora delar är nyproduktion (byggår 2009), består av en öppen yta. Lokalen lämpar sig mycket väl för kontor eller som skola! Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!
 • Total yta

  500 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fabriken 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 5 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Närservice:

Ett stort utbud av service finns inom ett par minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Kommunikationer:

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UR

Förvaltare

Ulrik Rosklint

ulrik.rosklint@corem.se

072- VISA NR 072-31 99 500

072- VISA NR 072-31 99 500

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Granitvägen 10
55303 Jönköping
corem.se
Regementsgatan 9

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör