Skriv ut

Skapa PDF

Adelgatan 2, Centrum

malmö

Ljust och vackert kontor i gammal fastighet med charmiga detaljer. Klicka in på objektet för att gå en virtuell rundvisning i lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en renoverad kontorslokal i som ligger absolut närhet till Centralstationen. Denna kontorslokal erbjuder både rymd och bevarad charm samtidigt som den känns fullt modern och fräsch. En kombination som inte alltid är given. Lokalen erbjuder i dagsläget tre större rum med anknytning till varandra. Detta gör att man kan använda lokalen på olika vis och passar sålede många olika företag och fyller behoven för dessa. Utöver detta finns det ytterligare ett rum vid entrén som kan lämpa sig som mötesrum. Det renoverade pentryt ligger i mitten av lokalen och blir en trevlig mötesplats för fikastunden eller lunchen. Varmt välkommen att boka visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Närservice

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

3D Model

Virtuell visning

Sökhjälp