Skriv ut

Skapa PDF

Adelgatan 2, Centrum

malmö

Inflyttningsklart kontor i vacker sekelskiftesfastighet. Möjlighet att ta över den möblerad och klar - supersmidigt!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Malmös affärsdistrikt, precis vid Malmö Centralstation, kan vi erbjuda en renoverad lokal på 150 kvm. På andra våningen i vacker sekelskiftesfastighet är denna kontorslokal belägen på en fin hörna med en rumsindelad planlösning. Lokalen är fördelad i en rumsindelad planlösning med möjlighet till fyra arbetsplatser i vardera rum. Det finns ett mötesrum beläget precis när man kommer in i lokalen. Pentryt är renoverat i klassiskt utförande med vita luckor och svart bänkskiva i sten. Invid pentrydelen finns ett rum som kan passa för lounge- och pausyta om så önskas. I övrigt har lokalen genomgående parkett i alla rum, vitmålade väggar, stuckaturer och 3 meters takhöjd i kontorsrummen. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast ill Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning av lokaler i fastigheten följ länken: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Närservice

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Virtuell visning av lokaler i fastigheten

Adelgatan 2
Sökhjälp