Skriv ut

Skapa PDF

Bures Gata, Malmö

hyllie

Välkommen till Origo! Ett modernt och flexibelt kontorshus som lätt kan anpassas efter behov. Nybyggnation.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

175 - 7 000 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Origo är ett modernt och flexibelt kontorshus som lätt kan anpassas efter behov. Nybyggnation. Här bygger vi ett miljöklassat kontorshus med 175-7000 kvm kontorsyta som med perfekt läge, smarta planlösningar och terrasser i varje våningsplan triggar arbetsglädjen maximalt. Lokalerna fungerar lika bra för småföretag på fem personer som för större arbetsplatser med upp till 400 personer. Från andra till sjätte plan är Origo försett med generösa terrasser på runt 100 kvm. Gröna oaser med utsikt, frisk luft och inspirerande utblickar över det ständigt expanderande Hyllie. Läs mer på vår hemsida www.origohyllie.se Origo uppfyller höga krav på effektiv energianvändning, sunda materialval, tyst inomhusmiljö och god ventilation.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 175 7 000

Omgivning

Omgivning/natur

Begreppet A-läge måste ha skapats för Hyllie. Med Öresundsbron som blickfång i sundet, tågavgånger var tionde minut under högtrafik, Kastrup en hållplats bort och sju minuter till Malmö C prickar Hyllie ganska mitt i Öresundsregionens hetaste tillväxtområde. Hyllie ligger strategiskt till på alla plan. Förutom tågtrafiken har man omedelbar tillgång till vägnätet via E6, E20 och E22. Men Malmös centrala delar nås också enkelt och snabbt med bul,buss eller cykel - kollektivtrafiken är väl utbyggd och det går cykelvägar hela vägen in till city.

Närservice

Med sitt strategiska läge ett stenkast från köpcentret Emporia med över 200 butiker, restauranger, caféer, apotek och dagligvaruhandel sköts enkelt alla veckans ärenden. Citytunneln, Malmö Arena och hotell är beläget i direkt närhet till Origo.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken till och från Hyllie är utmärkt och för bilister finns det gott om parkeringsmöjligheter: mer än 3000 parkeringsplatser är tillgängliga i intilliggande p-hus och ett 50-tal parkeringsplatser kommer finnas i husets källarplan.

Dokument

Länkar

Sökhjälp