Rollsbo | Kungälv

Favorit Dela

Bultgatan 31

Rymligt kontor med stora möjligheter.

Beskrivning

Kontor på andra våningen med egen entré. handikappanpassat med ramp, hiss samt WC. Fönster runt Hyr ett inflyttningsklart kontor med installerat data- telefon nätverk och larm.Det finns även en del kontorsutrustning så som skrivbord, stolar och hyllor att tillgå. Blandat med öppna kontorsytor samt kontorsrum. Konferensrum, eget driftrum samt övernattningslägenhet. Grannar är bla Mediatec Hör av er för visning på 031 743 00 90.
  • Total yta

    507 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bulten 4

Våningsplan:

2

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kungälv är en attraktiv kommun med drygt 38 000 inv. Här finns välbevarade gamla miljöer, storslagen natur, kusten med allt vad den betyder för friluftslivet och en storstad på lagom avstånd. Rollsbo, som är det största verksamhetsområdet, är strategiskt beläget med direktanslutning till E6:an och järnvägen Bohusbanan. Här finns idag drygt 230 företag med ca 2 300 anställda. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborgs hamn och flygplatserna Landvetter och Säve har medfört att transportintensiva företag valt att etablera sig här. Exempelvis ICA´s stora distributionscentral för Västra Sverige, Michelins logistikcentrum för de skandinaviska länderna, danskägda Arvid Nilsson AB (bult & skruv) med huvudkontor för Norden, Assar Hultén AB (bult & skruv) mfl. Området rymmer också koncernledningskontor för Tudor AB och Plastal Group och en pappersdivision inom Eka Chemicals AB mfl. Avstånd kommuncentra: 3 km Avstånd Göteborg C: 23 km Avstånd Landvetter: 48 km Kommunikation: Motorväg, riksväg, industrispår Kollektivtrafik: Buss nr 310, GRÖN EXPRESS Läs mer om Kungälv; www.kungalv.se.

Närservice:

Lunchrestauranger i närheter.

Kommunikationer:

Buss.


Övrig information

Övrigt:

Gott om parkeringsplatser och området är även inhägnat.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bultgatan 31

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör