Skriv ut

Skapa PDF

Barnhusgatan 20, Norrmalm

stockholm

Trevligt Citykontor om 296 kvm med mycket bra läge invid ljuvliga Norra Bantorgets park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 296 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu ges möjligheten att flytta in i denna trevliga kontorslokal om 296 kvm på 1 tr. En mycket fin sekelskifteslokal med många vackra detaljer! Lokalen har en mycket välkomnande reception och lounge/hall; i anslutning till densamma tar lokalen vid med vackra och funktionella kontorsrum i varierande storlekar, härlig rymd, högt i tak och ett fint ljusinsläpp. Fastigheten är belägen endast några få minuters promenad från Stockholm Central, Arlanda Express etc. Perfekt för dig som har inresande kunder och/eller personal. Planerat tillträde i januari 2020 men det kan även finnas möjlighet att tillträda lokalen i september eller enligt ö.k. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Mixad planlösning med en mycket bra variation av öppna arbetsytor samt rum/mötesrum i olika storlekar.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 296

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger på trivasam adress vid Norra Bantorget. Här har du bland annat Centralstationen och Arlanda Express på bekvämt promenadavstånd samt föertalet trevliga restauranger.

Närservice

Stort utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Gott om träningsmöjligheter på bla. Centralbadet.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmaste T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.

Barnhusgatan 20
Sökhjälp