Skriv ut

Skapa PDF

Humlegatan 4A, Gamla Staden

malmö

Fantastiska kontorslokaler i modern tappning med charm för det kreativa företaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 175 m²
Tillträde: Snarast
Karta

Information

Beskrivning

Den perfekta kontorslokalen för det kreativa företaget! I nyrenoverade magasinsbyggnader mitt i centrala Malmö ryms denna unika och fantastiska kontorslokal. Lokalen är modern och har genomgått en omfattande och tilltalande totalrenovering där dåtidens detaljer och byggnadsteknik har bevarats, såsom takbjälkar och orginalfönster. Lokalen har en trevlig planlösning med stort ljusinsläpp och interiören domineras av vackra materialval. Byggnadens charm lever kvar i modern tappning och bidrar till lokalens tilltalande atmosfär, vilken är representativ och trivsam för personal och besökare.

Utförande

Planlösning

Kontor med öppen planlösning fördelat på 3 rum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 175

Omgivning

Omgivning/natur

I de spännande och storslagna kvarteren i Gamla Staden har såväl kungligheter som andra storheter bott genom tiderna. Våra lokaler finns på några av Malmös mest historiska och attraktiva adresser. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli. Här driver man företaget mitt i centrala Malmö bland butiker, kaféer, krogar och restauranger, biografer, museer och all tänkbar service!

Närservice

Finns i området - Apotek - Matbutik - Busshållplatser - Restaurang/Kafé - Tågstation - Torg.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer ett stenkast ifrån Malmö Central och goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till lokalen.

Sökhjälp