Skriv ut

Skapa PDF

Hyvelgatan 24, Knivsta

knivsta

Ett bra kontor mitt i Knivsta Industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

174 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på våning 1. Här kommer du in i en trevlig entré där du lätt kan komma in till konferansrum som är 4,7m x 3,8 m . Större delen av lokalen har idag heltäckningsmatta. Ytskikten är genomgående fräscha. Det finns ett större del av lokalen som har öppen planlösning på 5,4m x 4,2m. Hela lokalen har bra ljusinsläpp med ett trevligt pentry. I lokalen finns det ett omklädningsrum med duschoch toalett. Det finns bra med förvaring med ett större förråd och ett mindre. En av väggarna i den större ytan är idag målad så att den är en stor Whitebord tavla.

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

4

Övrigt

Takhöjd

3,3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 174

Omgivning

Omgivning/natur

Ar Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag. I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferansområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Sökhjälp