Skriv ut

Skapa PDF

Elektronikhöjden 14, Järfälla

järfälla

Flexibel lager och produktionsfastighet av hög kvalitet i Veddesta industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 5 000 - 27 770 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Veddesta industriområde erbjuder vi nu en flexibel lager och produktionsfastighet av hög kvalitet. Huvudbyggnaden om 20 000 kvm består av 3 olika delar, lager/produktion, kontor och höglager. Lager och produktionsdelen om 11 800 kvm är mycket anpassningsbar, då den har 16 meter mellan pelarna och en takhöjd på mellan 3.60 och 8 meter. Tack vare extrainsatta takfönster har lokalen ett fint ljusinsläpp och lokalen upplevs som mycket luftig. Inlastning till lagerdelen sker smidigt genom någon av de sju lastportarna. I fastigheten finns ett automatiserat höglager om 3 000 kvm med 22 meter i takhöjd och plats för ca 16 000 pallplatser. Kontorsdelen, som är fördelat på två plan om sammanlagt 8 200 kvm består av både mindre kontorsrum, öppna kontorslandskap och mötesrum i blandade storlekar. Kontorsdelen på bottenvåningen går även att omvandla till lager eller lättproduktion om önskemål finns. I delen som kallas Annexet, finns på bottenvåningen fastighetens entré samt en restaurang med ett storkök med kapacitet att producera 600 luncher och en trevlig uteplats. På andra våningen finns tre konferensrum och tre övernattningslägenheter om totalt 700 kvm. Källarplanet består av garage, datahall och teknikutrymmen. På fastighetens mark finns en separat idrottsanläggning om ca 1 200 kvm, som är utrustad med motionshall, kontor (för hälsovård) och gym. I direkt anslutning till fastigheten finns gott om parkeringsmöjligheter. Fastigheten går att hyra i sin helhet eller från 5 000 kvm och uppåt.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000 27 770

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten Veddesta 2:79 ligger belägen i Veddesta industriområde i norra Stockholm, ca 20 km från Stockholm city. Området domineras av lätt industri, lager och handel. I närområdet finner ni även ett flertal lunchrestauranger, bensinstationer, mindre affärsverksamheter och träningsanläggningar. I närliggande fastigheter finns bland annat UPS, Post Nord, Dahl. Inom några kilometers avstånd finns Barkarby handelsplats, Veddesta Centrum samt Jakobsbergs Centrum.

Kommunikationer

Med ett utmärkta läge alldeles intill E18 tar bilresan drygt 25 minuter in till Stockholm City och 30 minuter till Arlanda flygplats. Väljer ni att resa med lokaltrafiken så går ett flertal bussar i närområdet som smidigt tar er till Jakobsberg, Helenelund och Barkarby station (pendeltåg), Kista Centrum, Mörby Centrum och Vällingby (blå, röd och grön tunnelbanelinje).

Dokument

Sökhjälp