Skriv ut

Skapa PDF

Artillerigatan 33A, Centrum

visby

Möjlighet att hyra lokaler i ett av Gotlands vackraste hus!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: 1 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 78 kr/m² och år.
Storlek: 1 190 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du möjlighet att hyra flexibla och representativa lokaler i ett av Gotlands vackraste hus! Byggnaden färdigställdes år 2008 och vann bland annat ett Arkitekturpris för sin utformning. Olika betongelement i kombination med lärkträ i fönsterpartier och textilier i inredningen skapar husets unika karaktär. I denna vackra byggnad kan vi möta era lokalbehov med fina lokaler upp till 2 800 kvm. Kontoren har en generös takhöjd och bra ljusinsläpp tack vare stora fönster. Dessa faktorer i kombination med lokalens flexibilitet ger ert företag möjlighet till en inspirerande och unik arbetsmiljö!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 190 1 500

Ekonomi

Hyra

1 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 78 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Det gamla militärområdet A7 har ett centralt och lättillgängligt läge med fina grönområden nära intill. De senaste åren har området exploaterats och nu sprudlar här av liv med allt från bostäder och skolor till idrottsaktiviteter, äldreboenden och myndigheter. Området är i en expansiv fas - här byggs det för framtiden.

Närservice

Fastigheten Tygverkstaden är belägen på gångavstånd från innerstaden och Visbys mer centrala delar med dess rika utbud av restauranger, caféer, hotell och all tänkbar samhällsservice. På gångavstånd finns även busstation.

Kommunikationer

Lokalerna nås lätt med bil från såväl Allégatan i öster som Östra Hansegatan från väster. Goda parkeringsmöjligheter utan kostnad, finns i direkt anslutning till fastigheten. Avstånd till innerstaden (Söderport) ca 750 m. Buss 2 (stadstrafik) stannar vid Volontärgatan, ca 300 m. Buss 11 (landsbygdstrafik) stannar vid Follingboväg, ca 500 m.

Dokument

Sökhjälp