Artillerigatan 33A, Centrum, Visby - Kontor
Artillerigatan 33A, Centrum, Visby - Kontor
Artillerigatan 33A, Centrum, Visby - Kontor
Artillerigatan 33A, Centrum, Visby - Kontor

Centrum | Visby

Favorit Dela

Artillerigatan 33A

Möjlighet att hyra lokaler i ett av Gotlands vackraste hus! 800 kvm eller ca hälften.

Beskrivning

Nu har du möjlighet att hyra flexibla och representativa lokaler i ett av Gotlands vackraste hus! Byggnaden färdigställdes år 2008 och vann bland annat ett Arkitekturpris för sin utformning. Olika betongelement i kombination med lärkträ i fönsterpartier och textilier i inredningen skapar husets unika karaktär. Kontoren har en generös takhöjd och bra ljusinsläpp tack vare stora fönster. Dessa faktorer i kombination med lokalens flexibilitet ger ert företag möjlighet till en inspirerande och unik arbetsmiljö! Det finns 836 kvm kvar och det går även att del av den till ungefär hälften.
  • Total yta

    836 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 836

Omgivning

Omgivning/natur:

Det gamla militärområdet A7 har ett centralt och lättillgängligt läge med fina grönområden nära intill. De senaste åren har området exploaterats och nu sprudlar här av liv med allt från bostäder och skolor till idrottsaktiviteter, äldreboenden och myndigheter. Området är i en expansiv fas - här byggs det för framtiden.

Närservice:

Fastigheten Tygverkstaden är belägen på gångavstånd från innerstaden och Visbys mer centrala delar med dess rika utbud av restauranger, caféer, hotell och all tänkbar samhällsservice. På gångavstånd finns även busstation.

Kommunikationer:

Lokalerna nås lätt med bil från såväl Allégatan i öster som Östra Hansegatan från väster. Goda parkeringsmöjligheter utan kostnad, finns i direkt anslutning till fastigheten. Avstånd till innerstaden (Söderport) ca 750 m. Buss 2 (stadstrafik) stannar vid Volontärgatan, ca 300 m. Buss 11 (landsbygdstrafik) stannar vid Follingboväg, ca 500 m.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Gabrielle Hemmerlind

Head of Leasing

Gabrielle Hemmerlind

gabrielle.hemmerlind@savills.se

+46 VISA NR +46 8 562 286 07

+46 VISA NR +46 701 685 304

Marknadsförs av Savills Sweden AB
savills.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Artillerigatan 33A

Om Savills Sweden AB

Då vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare med att hyra ut deras lediga lokaler kan vi kostnadsfritt hjälpa bolag, organisationer eller föreningar att hitta rätt lokal. Här på Objektvision finns en del av våra lediga lokaler och på vår hemsida finns betydligt fler. Besök vår hemsida, slå oss en signal eller skicka ett mail så kan vi presentera de lokaler som matchar ert behov.

Fler annonser från denna annonsör