Skriv ut

Skapa PDF

Artillerigatan 33A, Centrum

visby

Möjlighet att hyra lokaler i ett av Gotlands vackraste hus! 800 kvm eller ca hälften.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 400 - 836 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du möjlighet att hyra flexibla och representativa lokaler i ett av Gotlands vackraste hus! Byggnaden färdigställdes år 2008 och vann bland annat ett Arkitekturpris för sin utformning. Olika betongelement i kombination med lärkträ i fönsterpartier och textilier i inredningen skapar husets unika karaktär. Kontoren har en generös takhöjd och bra ljusinsläpp tack vare stora fönster. Dessa faktorer i kombination med lokalens flexibilitet ger ert företag möjlighet till en inspirerande och unik arbetsmiljö! Det finns 836 kvm kvar och det går även att del av den till ungefär hälften.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 836

Omgivning

Omgivning/natur

Det gamla militärområdet A7 har ett centralt och lättillgängligt läge med fina grönområden nära intill. De senaste åren har området exploaterats och nu sprudlar här av liv med allt från bostäder och skolor till idrottsaktiviteter, äldreboenden och myndigheter. Området är i en expansiv fas - här byggs det för framtiden.

Närservice

Fastigheten Tygverkstaden är belägen på gångavstånd från innerstaden och Visbys mer centrala delar med dess rika utbud av restauranger, caféer, hotell och all tänkbar samhällsservice. På gångavstånd finns även busstation.

Kommunikationer

Lokalerna nås lätt med bil från såväl Allégatan i öster som Östra Hansegatan från väster. Goda parkeringsmöjligheter utan kostnad, finns i direkt anslutning till fastigheten. Avstånd till innerstaden (Söderport) ca 750 m. Buss 2 (stadstrafik) stannar vid Volontärgatan, ca 300 m. Buss 11 (landsbygdstrafik) stannar vid Follingboväg, ca 500 m.

Dokument

Artillerigatan 33A
Sökhjälp