Skriv ut

Skapa PDF

Warfvinges väg 29, Kungsholmen

stockholm

En lokal med många möjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Hyra: 3 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 140 kr/m² och år, fastighetsskatt 184 kr/m² och år.
Storlek: 655 m²
Karta

Information

Beskrivning

En lokal med entréer från två håll in i lokalen samt möjlighet till inlastning från garaget gör detta till en väldigt flexibel lokal. Här får man vara med i anpassningen och skapa den perfekta lokalen för sin verksamhet. Lokalen ligger i suterräng med möjlighet till uteplats.

Utförande

Byggår

1948

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 655 3 500

Ekonomi

Hyra

3 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 140 kr/m² och år, fastighetsskatt 184 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Närservice

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Dokument

Warfvinges väg 29
Sökhjälp