Skriv ut

Skapa PDF

Stensätravägen 5-7, Skärholmen

skärholmen

Lager med hög säkerhet i Sätra.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 811 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra lager i Sätra. Lagerlokalen som ligger i källarplan har hög säkerhet och direktaccess in i lokalen. Porthöjden är 2.35 (dubbelportar) och takhöjden 2.70. Lokalen lämpar sig ej för bilhandel annat än för uppställning av bilar, då den saknar golvbrunn. Det finns även möjlighet att hyra ytterligare 581 kvm i angränsande lokal. Välkomna att kontakta oss för visning eller vid ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 811

Omgivning

Omgivning/natur

Mindre industriområde vid Essingeleden, med Bilprovningen som kännemärke. Utmärkt skyltläge och snabb access till E4:an.

Närservice

Flera lunchalternativ finns i närområdet, och för den bilburne Skärholmen Centrum, SKHLM, och Kungens Kurva med komplett service inom några minuters bilfärd. I Kungens Kurva finns varuhus så som IKEA, Rusta, K-Rauta, Siba och Elgiganten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast 600 meters promenad till Sätra tunnelbanestation, röd linje. Buss 163 med hållplats "Stensätravägen" precis utanför dörren tar 3 minuter till Skärholmen centrum. För den bilburne finns snabb åtkomst till fastigheten från Essingeleden/E4:an.

Sökhjälp