Skärholmen | Skärholmen

Favorit Dela

Stensätravägen 5-7

Lager med hög säkerhet i Sätra.

Beskrivning

Fån och med maj finns möjligheten att hyra lager i Sätra. Lagerlokalen som ligger i källarplan har hög säkerhet och direktaccess in i lokalen. Porthöjden är 2.35 (dubbelportar) och takhöjden 2.70. Lokalen lämpar sig ej för bilhandel annat än för uppställning av bilar, då den saknar golvbrunn. Hyran är kallhyra utan anpassning exklusive moms Välkomna att kontakta oss för visning eller vid ytterligare frågor!
  • Total yta

    426 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 426 950

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

950


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hällsätra 3


Omgivning

Omgivning/natur:

Mindre industriområde vid Essingeleden, med Bilprovningen som kännemärke. Utmärkt skyltläge och snabb access till E4:an.

Närservice:

Flera lunchalternativ finns i närområdet, och för den bilburne Skärholmen Centrum, SKHLM, och Kungens Kurva med komplett service inom några minuters bilfärd. I Kungens Kurva finns varuhus så som IKEA, Rusta, K-Rauta, Siba och Elgiganten.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger endast 600 meters promenad till Sätra tunnelbanestation, röd linje. Buss 163 med hållplats "Stensätravägen" precis utanför dörren tar 3 minuter till Skärholmen centrum. För den bilburne finns snabb åtkomst till fastigheten från Essingeleden/E4:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Förvaltare

Jan Salmelin

jan.salmelin@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 97

072- VISA NR 072- 312 20 33

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stensätravägen 5-7

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör