Skriv ut

Skapa PDF

Österögatan 1, Kista

kista

På kontorshotellet på Österögatan finns idag rum från ca 10 kvm till 41 kvm ledigt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 41 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshotellet på Österögatan är ca 1900 kvm fördelat på 3 våningar. Vi erbjuder 59 st. rum i storlekar från 10 kvm till 85 kvm. På alla våningar finns konferensrum och en gemensam yta med pentry. Hyran inkluderar värme, ventilation, el och fastighetsskatt. Kontorshotellet har inbrottslarm. Parkering finns.

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 41

Omgivning

Omgivning/natur

I dag befinner sig Kista i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamheter, bostäder och butiker. Målet är att omvandla Kista till en urban blandstad. Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations– och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.

Närservice

Cirka 10 minuters gångväg till Kista Galleria som förser området med all tänkbar service. Här finns förutom butiker och restauranger, ett servicebud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finner ni exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt skybar.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt såväl med tunnelbana, pendeltåg och buss. Förbindelserna är goda både i norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplats stannar i Kista. Även pendeltåget från Helenelunds station går ända ut till Arlanda.

Sökhjälp