Centrum, Halmstad
| Halmstad

Favorit Dela

Strandgatan 1

Kontor i attraktivt läge.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  130 m²

 • Hyra:
Välkommen till detta nyrenoverade kontor i anrika Tullhuset med ingång med utsikt över Nissan. Perfekt för ett mindre företag som söker representativa lokaler. Möjlighet till kontorslandskap eller kontor med glasade väggar. Kontakta oss för mer information.
 • Total yta

  130 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Halmstad 2:49

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Utmed Nissastranden finns planer på ytterligare utveckling.

Närservice:

I anslutning till fastigheten ligger centralstationen med kiosk och restauranger, och centrums stora utbud når man på bara ett par minuter.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationer. Med resecentrum som närsta granne finns goda möjligheter till pendling från hela Halland och Småland, samt stadsbusstrafik intill i den nybyggda bussterminalen. Det tar bara fem-tio minuter att promenera utmed vackra Nissan in till centrum. Väljer man att ta båten till jobbet, går det att lägga till på kajen alldeles utanför byggnaden, inte många kontor som har den möjligheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ervin Mezei

Ervin Mezei

ervin.mezei@klovern.se

010- VISA NR 010-482 77 53

Marknadsförs av Klövern AB
Stationsgatan 37 S
30250 Halmstad
klovern.se
Strandgatan 1

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör