Skriv ut

Skapa PDF

Sjölängan, Hufvudsta gård

solna

Unika nyrenoverade kontor i "egen" fastighet 10 meter från Mälaren med fantastisk utsikt, egen entré och uteplats. två plan med blandad planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Pris

Ingen överlåtelse.

Hyra

2 250 kr/m²/år

Storlek

380 m²

Tillträde

Efter överenskommelse

Information

Beskrivning

Öppen yta i två plan med egen entré, "eget" hus med uteplats 10 meter från Mälaren.Lokalen har en blandning av öppen planlösning och enskilda rum.En trappa upp ligger två stora konferensrum och ett fint kök med matplats. Det är fönster mot Mälaren i hela lokalen. Bastu och duschar finns i lokalen. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.

Utförande

Renoveringsår

2015

Planlösning

Öppen planlösning med några rum.

Övrigt

Lokalen kan nås via

Det är mycket snabb och enkel access till och från E4/Arlandavägen och Klarastrandsleden. Det tar ca 10 minuter att köra till Bromma flygplats.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 380 2 250

Ekonomi

Pris

Ingen överlåtelse.

Hyra

2 250 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Hufvudstagård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200år och dom tänker äga det i minst 200år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns p-platser att hyra

Närservice

Huvudstacentrum 5 minuters promenad genom allén

Kommunikationer

T-bana Huvudsta eller Västaraskogen det tar totalt ca 20 minuter till t-centralen. Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city

Sökhjälp