Skriv ut

Skapa PDF

Hufvudsta gård, Sjölängan, Solna

solna

Unika nyrenoverade kontor i "egen" fastighet 10 meter från Mälaren med fantastisk utsikt, egen uteplats, 1tr upp. Kontor med öppen planlösninng med AC.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Pris: Ingen överlåtelse
Hyra: 2 500 kr/m²/år
Storlek: 97 m²
Tillträde: 20190901
Karta

Information

Beskrivning

Öppen yta i övre plan med plats för sex kontorsplatser. Egen uteplats 10 meter från Mälaren. Lokalen har en öppen planlösning och AC. Ett mindre konferensrum och ett fint kök. Loungedel med kakelugn och matplats. Det är fönster mot Mälaren och gårdsplan. Modernt WC med dusch. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.

Planlösning

Utförande

Renoveringsår

2015

Planlösning

Öppen planlösning.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Det är mycket snabb och enkel access till och från E4/Arlandavägen och Klarastrandsleden. Det tar ca 10 minuter att köra till Bromma flygplats.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 97 2 500

Ekonomi

Pris

Ingen överlåtelse

Hyra

2 500 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Hufvudsta gård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200 år och dom tänker äga det i minst 200 år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad- och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns p-platser att hyra

Närservice

Huvudsta centrum 5 minuters promenad genom allén

Kommunikationer

T-bana Huvudsta eller Västra skogen det tar totalt ca 20 minuter till t-centralen. Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city

Hufvudsta gård, Sjölängan
Sökhjälp