solna | Solna

Favorit Dela

Hufvudsta gård Sjölängan

Unika nyrenoverade kontor i "egen" fastighet 10 meter från Mälaren med fantastisk utsikt, egen uteplats, 1tr upp. Kontor med öppen planlösninng med AC.

Beskrivning

Öppen yta i övre plan med plats för 6 till 8 kontorsplatser. Egen uteplats 10 meter från Mälaren. Lokalen har en öppen planlösning och AC. Ett mindre konferensrum och ett fint kök. Kök och entré delas med grannhyresgäst. Loungedel med kakelugn och matplats. Det är fönster mot Mälaren och gårdsplan. Modernt WC med dusch. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.
  • Total yta

    97 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 97 2 350

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Ingen överlåtelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2500


Utförande

Renoveringsår:

2015

Planlösning:

Öppen planlösning.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Det är mycket snabb och enkel access till och från E4/Arlandavägen och Klarastrandsleden. Det tar ca 10 minuter att köra till Bromma flygplats.


Omgivning

Omgivning/natur:

Hufvudsta gård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200 år och dom tänker äga det i minst 200 år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad- och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns p-platser att hyra

Närservice:

Huvudsta centrum 5 minuters promenad genom allén

Kommunikationer:

T-bana Huvudsta eller Västra skogen det tar totalt ca 20 minuter till t-centralen. Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

JS

Johan Swedérus

johan@newproperty.se

0708 VISA NR 0708 268656

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hufvudsta gård Sjölängan

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör