Västra Hindbyvägen 14

Fosie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 637 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Härliga utbildningslokaler med 7 färdiga salar för undervisning, flera kontor för grupparbete och personal, även gemensamt kafeteriautrymme.

Härliga utbildningslokaler med 7 färdiga salar för undervisning, flera kontor för grupparbete och personal, även gemensamt kafeteriautrymme. stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp. Fina personalutrymmen finns.

Ytor

  • Total yta:

    1637 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kristiansborg 2

Planlösning:

Stor yta i bottenplan, 2 mindre entresolplan med kontor.

Västra Hindbyvägen 14

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB