Dalaplan, Malmö
| Malmö

Favorit Dela

Ystadvägen 17

Unik affärslokal med industrikarakt.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  300 m²

 • Hyra:
I södra delen av Malmö intill Dalaplan ligger denna vackra fastighet, nära kommunikationer och kontorsarbetsplatser. Fastigheten är av gammal industrikaraktär med högt i tak. Tidigare har Malmös läderfabrik bedrivit verksamhet i huset. Lokalen ligger i entréplan och består av helt råa ytor med möjlighet att omvandlas till butik eller café verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
 • Total yta

  300 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Malmö

Planlösning:

De råa ytorna kan helt anpassas efter hyresgästens önskemål och kan med fördel förmedla industrikaraktär.


Omgivning

Närservice:

Närområdet bjuder på ett brett utbud av lunchrestauranger och bra service. Inom gångavstånd ligger Mobilia köpcenter med tillgång till butiker och restauranger. I närområdet ligger även Elgiganten, Jysk bäddlager och Beijer byggmaterial.

Kommunikationer:

Här är snabb och bekväm anslutning till E6, E20, E 22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation inom gångavstånd.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
Kabingatan 9
20214 Malmö
klovern.se
Ystadvägen 17

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör