Skriv ut

Skapa PDF

Ystadvägen 17, Dalaplan, Malmö

malmö

Unik affärslokal med industrikaraktär intill Dalaplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 300 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I södra delen av Malmö intill Dalaplan ligger denna vackra fastighet, nära kommunikationer och kontorsarbetsplatser. Fastigheten är av gammal industrikaraktär med högt i tak. Tidigare har Malmös läderfabrik bedrivit verksamhet i huset. Lokalen ligger i entréplan och består av helt råa ytor med möjlighet att omvandlas till butik eller café verksamhet. Fastigheten är granne med butikslokalen Färgservice, Aktiv Ortopedteknik och Beijer byggmaterial. En av Malmös modernaste och största träningsanläggningar Friskis och Svettis finns vägg i vägg och är hyresgäst i fastigheten. Intill lokalen finns en liten nyetablerad restaurang med uteservering på sommaren. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

De råa ytorna kan helt anpassas efter hyresgästens önskemål och kan med fördel förmedla industrikaraktär.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 300

Omgivning

Närservice

Närområdet bjuder på ett brett utbud av lunchrestauranger och bra service. Inom gångavstånd ligger Mobilia köpcenter med tillgång till butiker och restauranger. I närområdet ligger även Elgiganten, Jysk bäddlager och Beijer byggmaterial.

Kommunikationer

Här är snabb och bekväm anslutning till E6, E20, E 22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation inom gångavstånd.

Ystadvägen 17
Sökhjälp