Skriv ut

Skapa PDF

Fosievägen 6, Dalaplan, Malmö

malmö

Centralt beläget kontorshotell med fantastisk vy över Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 13 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nära Dalaplan i centrala Malmö erbjuder vi möblerade kontorsrum i en kreativ miljö till en rimlig kostnad. Kontorshotellet är beläget högst upp i fastigheten på sjätte och sjunde våningsplan med underbar utsikt över Malmö takåsar. Samtliga rum är nymålade och inredda med vita fräscha möbler. Fri tillgång till fikarum, konferens, internet, larm, skrivare, kopiator och kaffemaskin. Fiberkabel finns och anslutning till Wi-Fi (100 Mbit). Förråd finns att hyra i källarplan.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 13

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i södra delen av Malmö. Inom gångavstånd når man Mobilia köpcenter med tillgång till butiker och restauranger. Närområdet i övrigt erbjuder ett brett utbud av lunchrestauranger och bra service.

Närservice

I anslutning till fastigheten ligger Aktiv Ortopedteknik, Friskis- och Svettis, Myrorna, Jysk, Färgservice och Beijer Byggmaterial, HiFi center samt El-giganten.

Kommunikationer

Här är snabb och bekväm anslutning till E6, E20, E22 samt båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation inom gångavstånd.

Övrig information

Övrigt

Läget är oerhört lättillgängligt till allmänna kommuniktioner, matorväg och Malmö city.

Fosievägen 6
Sökhjälp