Skriv ut

Skapa PDF

Krossgatan 15, Vällingby / Vinsta

vällingby

Anpassningsbara kontor och lagerytor mellan 171-1200 kvm. Lasthiss finns in i vissa av lokalerna. Parkeringsplatser finns.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 171 - 1 200 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Anpassningsbara lokaler från ca 171 till 1200 kvm. Vissa av lokalerna har lasthiss in i ytorna. Källare finns som består av lokaler samt lagringsutrymmen. Våningar ovan mark används till kontor. Parkeringsplatser finns i anslutning av fastigheten att hyra. Fastigheten är belägen mellan Lövstavägen och Bergslagsvägen i Vällingby. Den omgivande bebyggelsen utgörs till stor del av kontorslokaler för lätt industri och bostadshyreshus.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 171 1 200

Omgivning

Omgivning/natur

Vinsta företagsområde ligger mellan expansiva Hässelby och Vällingby med populära promenadstråk och fina bostadsområden. Av och påfart för Förbifart Stockholms trafikplats Vinsta kommer ligga i anslutning till fastigheten.

Närservice

I området finns populära lunchrestauranger samt matbutiker.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med både tunnelbana (400 m från fastigheten) samt bussar. Restid från city är ca 30 min. Med bil kör man Tranebergsbron västerut och därefter Drottningholmsvägen. Vid Brommaplan fortsätt man västerut på Bergslagsvägen och vid Bergslagsplan fortsätter man västerut på Lövstavägen. Vid första trafikljuset - sväng höger in på Krossgatan och sedan vänster på Sorterargatan.

Krossgatan 15
Sökhjälp