Vällingby / Vinsta | Vällingby

Favorit Dela

Krossgatan 15

Kontor och lager med lasthiss.

Beskrivning

Välkommen till Vinsta industriområde. Här finns npassningsbara kontor och lagerytor mellan 171-1200 kvm. I vissa av lokalerna finns det lasthissar in i lokalerna. Goda parkeringsmöjligheter. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    1200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 171 1 200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenen 1

Planlösning:

Kontor och lagerytor mellan 171-1200 kvm. I vissa av lokalerna finns det lasthissar hela vägen in i lokalen. Källare finns som består av lokaler samt lager. Våningar ovan mark används till kontor.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vinsta företagsområde är beläget mellan expansiva Hässelby och Vällingby med populära promenadstråk och fina bostadsområden. Av och påfart till Förbifart Stockholms trafikplats i Vinsta kommer ligga i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I området finns populära lunchrestauranger samt matbutiker.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda med både tunnelbana (400 m från fastigheten) samt bussar. Restid från city är ca 30 min. Med bil kör man Tranebergsbron västerut och därefter Drottningholmsvägen. Vid Brommaplan fortsätt man västerut på Bergslagsvägen och vid Bergslagsplan fortsätter man västerut på Lövstavägen. Vid första trafikljuset - sväng höger in på Krossgatan och sedan vänster på Sorterargatan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Persson

Uthyrare

Johan Persson

johan.persson@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 08

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krossgatan 15

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör