Skriv ut

Skapa PDF

Krossgatan 18, Vällingby / Vinsta

vällingby

Öppna och flexibla ytor som kan användas till både lager och kontor. Lasthiss från gemensam lastbrygga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 700 - 2 972 m²
Tillträde: Diskuteras
Karta

Information

Beskrivning

Ytorna är fördelade på flera våningar där varje plan är om ca 1450 kvm. Det finns möjlighet att dela av varje våningsplan på hälften vilket ger en yta om ca 700 kvm. Lasthissar går från två olika lastbryggor och det finns tre trapphus i varje våningsplan. Golvet har bra bärighet.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 700 2 972

Omgivning

Omgivning/natur

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.På och avfart till Förbifart Stockholm byggs i anslutning till fastigheten.

Närservice

Det finns flera populära lunchrestauranger samt matbutiker i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser och kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Tunnelbanestationen Johannelund ligger ca 400 m från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta företagsområde i Vällingby invid COOP-stormarknad samt Willys. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Det finns en lunchrestaurang i fastigheten och gott om parkeringsmöjligheter.

Dokument

Krossgatan 18
Sökhjälp