Vällingby / Vinsta | Vällingby

Favorit Dela

Krossgatan 18

Industriellt kontor med lager.

Beskrivning

Välkommen till Vinsta och detta industriella kontor med lagerytor, lasthiss och högt i tak. Ytorna är fördelade på flera våningar där varje plan är om ca 1450 kvm. Det finns möjlighet att dela av varje våningsplan på hälften vilket ger en yta om ca 700 kvm. Lasthissar går från två olika lastbryggor och det finns tre trapphus i varje våningsplan. Golvet har bra bärighet. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    2972 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 700 2 972

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Johannelund 7

Planlösning:

Öppna och flexibla ytor som kan användas till både lager och kontor. Lasthiss från gemensam lastbrygga.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.På och avfart till Förbifart Stockholm byggs i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Det finns flera populära lunchrestauranger samt matbutiker i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Det finns goda förbindelser och kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Tunnelbanestationen Johannelund ligger ca 400 m från fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta företagsområde i Vällingby invid COOP-stormarknad samt Willys. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Det finns en lunchrestaurang i fastigheten och gott om parkeringsmöjligheter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Persson

Uthyrare

Johan Persson

johan.persson@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 08

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krossgatan 18

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör