Skriv ut

Skapa PDF

Enhagsvägen 7, Täby / Enhagen

täby

Lediga kontorsrum i storlekar om ca 9 -12 kvm belägna i trevligt kontorshotell i populära Täby!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 9 - 12 m²
Karta

Information

Beskrivning

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum av oss på Enhagsvägen 7! Här erbjuds kontorsrum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. På Enhagsvägen 7 erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, allt från 9 kvm till 35 kvm. Just nu finns det lediga kontorsrum i storlekar om ca 9 -12 kvm. Utöver ett separat rum erbjuds du som hyresgäst tillgång till konferensrum, pentry, WC samt flertalet gemensamhetsutrymmen. Vill du ta ditt företag till nästa nivå? - Varmt välkommen till gemenskapen på Enhagsvägen 7. Vid intresse, kontakta ansvarig förvaltare för visning samt mer information!

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 9 12

Omgivning

Närservice

Närhet till Enebybergs centrum och Täby centrum med service som butiker, rastauranger och banker. Ca 4 km Postens Företagarcentrum på Kemistvägen 15.

Kommunikationer

På Enhagsvägen 7 får ditt företag ett bra läge med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från adressen når man enkelt flertalet busshållsplatser, Täby centrum samt Roslagsbanan. Den bilburne har goda förbindelser i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning via E18.

Övrig information

Övrigt

First Office är en del av Klövern. Klövern är ett fastighetsbolag med inriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet värderas till 40,4 miljarder kr samt består av en total uthyrningsbar yta på 2 964 tkvm. Allt förvaltas av vår egen personal som uppgår till 234 anställda, lokalt baserade i varje stad. Klövern är börsnoterat och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vårt motto är att var dag underlätta kundens vardag.

Enhagsvägen 7
Sökhjälp